dwksc1906 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Witam. Wymieniłem komplet zawieszenia z przodu, od tego czasu ciężko chodzi wspomaganie w ciepłe dni. Kierownica potrafi nie odbijac na zakretach, ale na zimnym silniku nie ma tego objawu tak jak i przez cala zime. Maglownica beż luzów i stuków, pompa też nie ma żadnych wycieków jednak czasami kiedy właśnie jest nagrzane wszystko i chodzi ciezej,potrafi przy skręcaniu w miejscu chodzić głośno.Myslalem że zawieszenie z racji że nowe musi się dotrzeć i ten objaw ustąpi. Jestem świeżo po wymianie rozrządu i paska wielorowkowego ze sprzegielkiem alternatora i napinaczami, przy tej wymianie zauważyłem zerwane Sprzęgło kompresora klimatyzacji, przypuszczam że mogła spowodować to pompa wspomagania. Dzis sprawdziłem plyn wspomagania i wygląda na przepracowany. Stąd też mam pytanie czy taki plyn może mieć wpływ na moje objawy?. Dodam że 2 lata temu wymieniałem plyn ( bodajże zielony vw ) pompę wspomagania na regenerowana i zrobiłem juz 70k km na tym. Edytowane 6 godzin temu przez dwksc1906
Rekomendowane odpowiedzi