sandauel Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Siemka, Jakiś czas temu kupiłem A4 B5 w sedanie jako auto do jazdy wokół komina. Doprowadziłem ją do stanu igła pod względem mechanicznym i wizualnym. Między innymi kupiłem zawieszenie H&R Cup Kit 60/40 z nadzieją, ze auto fajnie się obniży. Oczywiście w stosunku do oryginalnego zawieszenia jest niżej, ale czy to naprawdę jest taka koza z przodu na tym zawieszeniu? Szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony, bo liczyłem na lepszy efekt wizualny, szczególnie ze jeśli chodzi o twardość to jest bardzo sztywno. Na necie widziałem kilka zdjęć rzekomo z tym zawieszeniem, ale nie wiem na ile można im ufać, bo często są to zdjęcia po prostu z gwintem z przodu a krótsza sprężyna z tyłu. Dlatego proszę o jakąś opinię, ewentualnie zdjęcia jak to wygląda u Was lub u kogoś kogo znacie z tym zawiasem. Dodaje zdjęcia jak to wygląda u mnie, jedno zdjęcie robione ze schodów dlatego wygląda całkiem przyzwoicie. Pozdrawiam Edytowane 3 godziny temu przez sandauel
Rekomendowane odpowiedzi