MariuszGDA Opublikowano Niedziela o 13:56 Opublikowano Niedziela o 13:56 Zobacz ogłoszenie Audi S5 cabrio 333KM Quattro oryginał super stan Na sprzedaż Audi S5 moc 333KM QUATTRO S-Tronic. Przebieg jedynie 135 tys. km. Użytkowane tylko latem, jako weekendowe. Jestem jego jedynym właścicielem w Polsce, sprowadziłem je osobiście do swojej kolekcji. Auto jest bardzo doinwestowane, dbałem o każdy detal. Na wiosnę i w trakcie lata tego roku zostało wykonane: Wymieniony kompletny rozrząd na oryginalnych częściach VAG! Silnik został wyciągnięty, uszczelniony, zostało wymienione wszystko co wymagało wymiany. Wymieniony olej i filtry w skrzyni biegów. Kompletny zestaw hamulców Brembo przód i tył. Kompleksowa konserwacja podwozia, nowe połączenia elastyczne wydechu, hydrauliczne poduszki silnika, czujniki, przewody podciśnienia, świece, kable, czujnik poziomowania reflektorów i inne. Wgrane najnowsze mapy w nawigacji po Polsku. Wszystko zostało przygotowane z dbałością o szczegóły. Wnętrze utrzymane w bardzo dobrym stanie. Lakier odnowiony, prezentuje się idealnie, brak rys i odprysków. Dach składany zakonserwowany, dodatkowo oryginalny windstop / windschott OEM Audi. Wyposażenie: Elektrycznie sterowane i podgrzewane fotele z pamięciami Aktywny układ kierowniczy z trybami Napęd Quattro, skrzynia S-Tronic z łopatkami przy kierownicy System nagłośnienia Bang & Olufsen Bezprzewodowy streaming muzyki z telefonu Asystent pasa ruchu, tempomat Kamera cofania + czujniki Bezkluczykowy dostęp keyless go Czujnik zmierzchu, czujnik deszczu Podświetlane drzwi + living home Fotochromatyczne, elektryczne lusterka Felgi 19 cali OEM Audi z bdb oponami Różne tryby jazdy w tym customowy, który możemy zestroić pod własne upodobania Reflektory xenon LED, lampy tył LEDowe, podświetlenie wnętrza i przestrzeni na nogi LED. Wszystko oryginalne. Nowe hamulce Brembo Nawigacja PL z najnowszymi mapami Europy Multifunkcyjna kierownica, obsługa telefonu itd. Sprzedaję z żalem, ale zakupiłem nową zabawkę V8 , powoli brakuje miejsca i czasu. Samochód z dwoma oryginalnymi kluczykami. Użytkownik MariuszGDA Data 03/23/25 Cena 89,900.00 PLN Kategoria Audi
Rekomendowane odpowiedzi