KoJ@K Opublikowano Niedziela o 06:34 Opublikowano Niedziela o 06:34 Jeśli ktoś by potrzebował lewą nieskrętną lampę to mam bardzo ładną z niewypalonym gniazdem postojówki i białym kierunkiem. Mogę również naszykować komplet z czarnymi wnętrzami lub np z ciemną ramką
Nacek Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu W dniu 27.04.2025 o 08:34, KoJ@K napisał(a): Jeśli ktoś by potrzebował lewą nieskrętną lampę to mam bardzo ładną z niewypalonym gniazdem postojówki i białym kierunkiem. Mogę również naszykować komplet z czarnymi wnętrzami lub np z ciemną ramką Piękne lampy Aa regeneruje Pan stare środki te wkłady itp.? Bo trochę do Siebie mamy Km więc jedynie albo zakup już właśnie gotowych, albo wysyłka kurierem uszkodzonej do regeneracji - jak by to wyglądało?
KoJ@K Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Masz na myśli uszkodzone elementy chromowane ? Jeśli tak to jeat to wykonalne ale odnowa wszystkich chromów wyjdzie sporo.....chyba że lakierowanie np na czarno ?!
Rekomendowane odpowiedzi