Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AMB] Regeneracja turbiny - jaki warsztat wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Moje turbo niedomaga, co sądzicie o tym warsztacie http://www.scrollproducts.com/hybrydy.html , zamierzam się do nich udać, był tam ktoś??

Proszę o opinie

Pozdrawiam

Opublikowano

no filmik jak dla mnie (amatora) ciekawy...

Opublikowano

lub ewentualnie orientuje się ktoś po ile aktualnie chodzą nowe oryginalne K03 w serwisie ?? i czy może np w skodzie itp jest taniej jak to bywa z innymi częściami??

pozdro

_________________________________________________________________________________________________________________

dzwoniłem do szewczyka turbina przy oddaniu własnej 3700zł :kox: ale w skodzie byli lepsi 6700zł :kox: :kox: :kox:

mam jeszcze pytanie czy do mojego silnika podejdzie zawór dv od TT ?? oraz jakie numery katalogowe mam podać w skodzie jesli chodzi o kupno N75 i DV właśnie ??

Pozdrawiam

Opublikowano

regeneracja turbiny, www.reampoland.pl oddz, Lublin :good: :good: :good: :good:

zawór DV kup Forge-a FMCL007P, wymienisz i zapominasz ze cos takiego masz pod maską

ja zajezdziłem 3 ori DV-ki w 4 miesiące :polew: :polew:

N75 - 058 906 283 F ale co do tego nie mam 100% pewności, trzeba sprawdzic

Opublikowano

w Rumi jest warsztat skody,chłopaki mają duże możliwości i czsem bardzo dobre ceny,oto tel. do nich 602764645

Opublikowano

ja polecam turbo-tec.pl , sam tam robilem, szybka obsluga i gwarancja na 2 lata

Opublikowano

a ja mam cos takiego pod nosem: http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=26198

i muszę przyznać ze sporo tego chłopaki trzepią... pytałem babki na poczcie (tam pracuję) to dzień w dzień po 2 - 3 paczki (turbiny) za pobraniem wysyłają...

i mają nawet niezłą opinię... ale nie korzystałem