Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Skoda Kodiaq 2020 rok easy entry (cofanie fotela przy wejściu i wyjściu)

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Muskel1,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jakieś tam pierdoły. Zazwyczaj przy dobrym wyposażeniu większość funkcji jest już fabrycznie aktywowana. Poza tym samym VCDSem tam dużo nie powalczysz, bo masz na  najważniejszych sterownikach SFD.

Opublikowano
3 minuty temu, Muskel1 napisał(a):

Poza tym samym VCDSem tam dużo nie powalczysz, bo masz na  najważniejszych sterownikach SFD.

Poprawka, rzuciłem okiem właśnie na auto-scan i nie masz na żadnym stetowniku SFD:wink:

Opublikowano
6 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Poprawka, rzuciłem okiem właśnie na auto-scan i nie masz na żadnym stetowniku SFD:wink:

Nie mam ochrony komponentów 😁. Rodzice kupili auto akurat jak pracowałem w serwisie i znajomy przy serwisie tym zerowym wspominał, że mi ściągnie na przyszłość 😉. Czy on to zrobił czy tak wyszło z fabryki nie wiem? 😁

Opublikowano (edytowane)

Tak wyszło z fabryki. Dopiero późniejsze roczniki miały.

SFD nie jest ochroną komponentów czyli zabezbieczeniem antykradzieżowym, tylko zabezpieczeniem sterowników przed ingerncją:wink:

Edytowane przez Muskel1
Opublikowano
14 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Tak wyszło z fabryki. Dopiero późniejsze roczniki miały.

SFD nie jest ochroną komponentów czyli zabezbieczeniem antykradzieżowym, tylko zabezpieczeniem sterowników przed ingerncją:wink:

A widzisz, to może ja źle zrozumiałem 😁.No nic, dziękuję za pomoc i jesteśmy w kontakcie. Na weekend wrzucę zdjęcia. 😉