Wuzikk Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Cześć posiadam audi a4b9 2016r z USA auto przeszło pełną konwersje i update systemu jednak nie uruchomiła się funkcja pojazdu(po sprawdzaniu też nie działała) wyczytałem na forum że potrzebny jest ktoś z odisem i wgranie na nowo licencji, na ten moment nie mogę nic ustawić godziny, sprawdzić oleju itd chyba że macie też inny pomysł? Jak odpalam funcie pojazdu jest info że ta funkcja nie jest teraz dostępna
Wuzikk Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Znalazłem gościa na olx bo aso powiedziało że nie będą tego robić. wszystko działa tak jak należy tylko bez tej funkcji pojazdu przed konwersją też ta funkcja nie działała a na zdjęciach ze sprowwdzania i pakowania auta do kontenera funkcja była aktywna więc nie wiem co się wydarzyło Edytowane 9 godzin temu przez Wuzikk
Wuzikk Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Wrócę do domu odepnę i dam znać czy pomogło
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Podłącz auto pod VCDS, wykonaj pełny auto-scan i go tutaj wrzuć.
Wuzikk Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Niestety nie posiadam VCDS, postaram sie ogarnąć scan i dodam później, sprawdziłem tez wszystkie bezpieczniki ale wszystko sprawne
Rekomendowane odpowiedzi