Nitropet12 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Hej kojarzy ktoś gdzie znajduje sie czujnik temp spalin 1 bank 1 2.0 tdi bpw? Rozpiąłem wszystkie 3 czujniki od dpf i każdy ma inny błąd U mnie taki błąd i nie mogę go zlokalizować
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Abgastemperaturgeber 1 -G235- aus- und einbauen.pdf
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dev napisał(a): w kolektorze wydechowym Dokładnie.
Nitropet12 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Uff dzięki wielkie na każdym jednym mierzyłem rezystencje i git a nie mogłem zlokalizować wlasnie tego:D Pojade później na garaż i zmierzę jak będzie lipa zamowie nowy i zobaczymy jutro:D Dość ze kuna przegryzła mi kabel od czujnika 2 to w trasie skończyłem z zawalonym dpf i auto kleklo
Nitropet12 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Mam nadzieję ze dostęp będzie ok bo do tego Dpf w tym bpw to bez ściągania sanek to chyba nie ma co podchodzic
Rekomendowane odpowiedzi