Opublikowano 13 Maja 20251 r Witam, robię to vcdsem. Czy aby wyłączyć pomarańczowe markery w a4 b9 z kanady muszę wejść w sterownik 09 > długie kodowanie > znaleźć bajt 4 i wyłączyć bit 4?
Opublikowano 13 Maja 20251 r Autor Markery udało się wyłączyć, tylko głupio zrobiłem bo kliknąłem resetowanie do ustawień fabrycznych w sterowniku 09 i zauważyłem, że ambiente (mam tą najwyższą wersję z nogami + wiele kolorów) słabiej świeci na najjaśniejszym ustawieniu nawet jak jest ciemno. Dodatkowo zniknęły mi 2 ustawienia kolor ustawienia powierzchni oraz kolor oświetlenia konturowego. Mam tylko 3 ustawienia: Jasność przestrzeni nóg, jasność oświetlenia powierzchni oraz jasność ośw. kontur. Dodatkowo paski obok klamek mi przestały świecić. W jaki sposób mogę przywrócić do stanu sprzed resetu? Edytowane 13 Maja 20251 r przez konradb9
Opublikowano 14 Maja 20251 r 8 godzin temu, konradb9 napisał(a): tylko głupio zrobiłem bo kliknąłem resetowanie do ustawień fabrycznych Tzn.? Gdzie kliknąłeś i czym?
Opublikowano 14 Maja 20251 r Autor Przesyłam zdjęcie. Aktualnie słabiej mi świecą nawet w nocy i pasek obok klamek z przodu nie świeci w ogóle. Nie mam też tych rozbudowanych ustawień tak jak wyżej pisałem
Opublikowano 14 Maja 20251 r Powiedz mi, co Ty tam szukałeś w nastawach podstawowych. Najprawdopodobniej możesz sobie teraz jechać do ASO.na przywrócenie wszystkiego do stanu fabrycznego online.