krystiana4b6avb Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Witam, mam mały problem z moim a4 b6, a mianowicie chodzi o to że gdy chcę odblokować drzwi od środka samochodu to wszystkie drzwi się odblokują poza przednimi drzwiami pasażera. Pomóżcie Pany co mogę zrobić
ekonom Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Sprawdzałeś czy są błędy na VCDS ? Mechanicznie jak klamka od środka próbujesz otworzyć to się otwierają ?
krystiana4b6avb Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Brak błędów, chwytając za klamkę to wszystko działa. Wolę potpytac zanim kupię cały zamek bo może tam tkwi problem Dodam jescze że jak otwieram np auto rano z pilota to normalnie się otwiera.
ekonom Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu To w takim razie wskazuje, że elektrycznie jest problem. Przydał by się schemat, możliwe że w którymś miejscu nie dostaje sygnału jak naciskasz przycisk. A za każdym razem przycisk nie reaguje na te drzwi ?
krystiana4b6avb Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu Tak, za każdym razem gdy ruszę samochodem i automatycznie zamknie drzwi, to jak ktoś chcę wejść to muszę z miejsca kierowcy otwierać
krystiana4b6avb Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Bardziej wina w moich drzwiach przy przycisku otwierania i zamykania, czy w drzwiach pasażera przy zamku?
ekonom Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu A jak zamykasz przyciskiem od strony kierowcy to drzwi pasażera też się zamykają ?
Langista Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Nie ma szans żeby błędu nie było. Czym to skanowałeś?
LukNN Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Sprawdź najpierw czy zamek w drzwiach pasażera nie jest zablokowany mechanicznie lub czy nie ma problemu z linką/siłownikiem centralnego zamka. Często pomaga smarowanie lub wymiana siłownika.
Rekomendowane odpowiedzi