pawelwilq90 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Używany Audi A4 2019 - 105 400 PLN, 99 000 km - Otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle w Polska Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy warto kupić ten egzemplarz? Czy posiada tempomat acc?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, pawelwilq90 napisał(a): Czy posiada tempomat acc? Nie ma.
kacperinjo Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma. a od czego są te radary w kratkach? To nie przypadkiem ACC? Może dołożony.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu To nie są radary tylko blendy. W przedliftach występowały one tylko w pojazdach posiadających radary. W zderzakach poliftowych montowano je natomiast nawet w zderzakach nie posiadających ACC, dlatego masz je w tym aucie. Pojazd ten posiada zwykły tempomat, co widać po liście wyposażenia oraz zamontowanych manetkach. 1
kacperinjo Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): To nie są radary tylko blendy. W przedliftach występowały one tylko w pojazdach posiadających radary. W zderzakach poliftowych montowano je natomiast nawet w zderzakach nie posiadających ACC, dlatego masz je w tym aucie. Pojazd ten posiada zwykły tempomat, co widać po liście wyposażenia oraz zamontowanych manetkach. Faktycznie. Przybliżyłem zdjęcie wnętrza i widać, że brakuje w manetce dystansu. O kratkach nawet nie wiedziałem, informacja bardzo przydatna
pawelwilq90 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu No ta manetka mnie właśnie zastanawiała.Jestem trochę zaskoczony bo myślałem,że to już jest taka naprawdę pełna,bogata wersja
pawelwilq90 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu A to ten egzemplarz nie ma żadnych asystentów skoro ten radar w zderzaku jest tylko zaślepką?
pawelwilq90 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu A czy ma elektryczną klapę,otwieraną nogą da się jakoś rozpoznać?
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Wrzuć tutaj VIN do rozkodowania, to się dowiesz co ma. https://a4-klub.pl/blogs/entry/1-dekoder-vin-audi-grupy-vag-oraz-innych-marek-dane-techniczne-oraz-wyposażenie/page/51/
Rekomendowane odpowiedzi