Mlody2212 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Audi a4 b9 2020 2.0 tdi po lifcie witam mam problem a mianowicie znikł mi zasięg LTE robiłem już chyba wszystko od resetu radia po odłączenie akumulatora i wyciągnięcie bezpieczników , czy ktoś może wie gdzie leży problem ?
Mlody2212 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mlody2212 napisał(a): Audi a4 b9 2020 2.0 tdi po lifcie witam mam problem a mianowicie znikł mi zasięg LTE robiłem już chyba wszystko od resetu radia po odłączenie akumulatora i wyciągnięcie bezpieczników , czy ktoś może wie gdzie leży problem ? @Muskel1
Mlody2212 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Auto-Scan? I tu jest problem bo mi się kabel popsuł i nie zrobiłem scana
Mlody2212 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Od tego zaczynamy diagnozę. Później wrzucam skan 75 , D6 , De tych błędów nie idzie usunąć
Mlody2212 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): No ale co to ma być? Moment wrzucę cały skan
Mlody2212 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): No ale co to ma być? Cały skan Nowy dokument tekstowy (3).txt
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Błędy w sterownikach 19 i 5F wskazują na albo usterkę sterownika 75 (odpowiadającego za komunikację) lub uszkodzeniu wiązki/wtyczki itp... Jeżeli miałbym na coś obstawiać, to raczej sterownik 75 (ConBox), bo to częsta usterka w B9 poliftach.
Mlody2212 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Błędy w sterownikach 19 i 5F wskazują na albo usterkę sterownika 75 (odpowiadającego za komunikację) lub uszkodzeniu wiązki/wtyczki itp... Jeżeli miałbym na coś obstawiać, to raczej sterownik 75 (ConBox), bo to częsta usterka w B9 poliftach. Gdzie ten sterownik 75 się znajduje ?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu W bagażniku strona kierowcy pod podłogą.
Mlody2212 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): W bagażniku strona kierowcy pod podłogą. Ok dzięki wielkie za pomoc zajrzę tam jutro auto jeszcze na gwarancji i właśnie się kończy😱
Muskel1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu No to śmigaj do nich, bo tanie to nie jest.
Rekomendowane odpowiedzi