romekk23 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Witam, jestem w trakcie wymiany taśmy kierownicy w audi a4 b7 na używaną , jak włożyć ją żeby wszystko było dobrze, jak ją ustawić ,koła mam na wprost i co muszę zrobić żeby żadne błędy mi nie wywalały ,
Rob@k Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Godzinę temu, romekk23 napisał(a): Witam, jestem w trakcie wymiany taśmy kierownicy w audi a4 b7 na używaną , jak włożyć ją żeby wszystko było dobrze, jak ją ustawić ,koła mam na wprost i co muszę zrobić żeby żadne błędy mi nie wywalały , Przekręcasz taśmę maksymalnie w prawo, potem kręcisz do maxa w drugą stronę i liczysz obroty. Po tym zabiegu cofasz ja o połowę obrotów i powinna być wypośrodkowanie.
romekk23 Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 29 minut temu, Rob@k napisał(a): Przekręcasz taśmę maksymalnie w prawo, potem kręcisz do maxa w drugą stronę i liczysz obroty. Po tym zabiegu cofasz ja o połowę obrotów i powinna być wypośrodkowanie. Dziękuję bardzo , a ten guzik co tam jest to go wciskam?
Rekomendowane odpowiedzi