blbina Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Witam, Poprosze o analize bledow ze skanu mojej Cupry. Mozna cos z tego wyczytac z tej listy? Na VCD-esie jest na czerwono. Nie moge nic odczytac z tych bledow. Moze ktos bardziej ogarniety moze mi pomoc w analizie bledow. Log-VSSZZZKM4PRXXXXXX-18265-14.06.2025.txt
Muskel1 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca Tym klonem nic nie zrobisz. Podłącz auto pod oryginalny VCDS.
blbina Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Wczesniejszy klon z 2019 roku dzialal bez problemu, ale ten nowy co zakupilem to slabiutki ( pewnie dlatego ze auto za mlode ). Mam jeszcze VagCanPro+K starszy na kablu jeszcze ale nie moge go zaktualizowac. Jakby ktos mogl cos konkretnego i nie za drogiego polecic do mojej Cupry. Bo tyle tego na necie ze glowa boli.
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Do tego auta i tak musisz posiadać sprzęt odblokowujący SFD jeżeli masz zamiar zmieniać kodowania czy adaptacje. Tak więc najrozsądniejszym wyborem będzie OBD11 PRO Z wykupioną subskrycja.
blbina Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Narazie bynajmniej nie zamierzam nic kodowac czy robic adaptacje. Chodzi mi szczegolnie o odczyty parametrow silnika i poprawne czytanie i kasowanie bledow. Zastanawialem sie nad OBDeleven z mozliwoscia wykupienia z mozliwoscia wykupienia dodatkowych uslug. Nie wiem czy to bylby dobry wybor do tego auta?
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu OBD11 Pro z subskrypcją. Kredytów nie potrzebujesz.
blbina Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Dzieki, rozejze sie za jakas wersja OBDeleven. A moze orientujesz sie czy stary VagCanPro +k z 2008 roku mozna zaktualizowac zeby obslugiwal nowsze auta?
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 55 minut temu, blbina napisał(a): VagCanPro +k Masz na myśli VCP? https://vcpsystem.com/
blbina Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Tak ale jeszcze z kablem, bo teraz widze te nowsze sa na bluetooth.
blbina Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu Oryginalny, raz nawet inna karte sim mailowej przepychance bo ta orygínalna zablokowali i nie mogle jej doladowac. Teraz zciagnalem nowy aktywator i ich strony ale nie dziala.
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Teraz, blbina napisał(a): Teraz zciagnalem nowy aktywator i ich strony ale nie dziala. Musisz zapytać supportu, czy trzeba wymienić hardware. Być może jest za stary do aktualnych wersji.
blbina Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Dzieki Muskel1, sprobuje do nich napisac zobaczymy co z tego wyniknie. Teraz musze ruszac w droge. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi