krzys12123 Opublikowano Sobota o 19:18 Opublikowano Sobota o 19:18 Witam czy może zna ktoś login do logowania się do sterownika ABS oraz do Klimatyzacji i do Airbag, bo do licznika i silnika znam i działa bo się loguję ale do tych 3 nie znam i nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc. Audi A4 B5 1.8 125km ADR 1996r.
krzys12123 Opublikowano Sobota o 22:13 Autor Opublikowano Sobota o 22:13 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): W jakim celu? Chcę sprawdzić jakie dodatkowe opcje i adaptacje się pojawią po zalogowaniu. Bo jak zalogowałem się do licznika 17 to pojawiły się dodatkowe adaptacje. Jak zalogowałem się do silnika 01 to też pojawiło się kilka dodatkowych opcji. Teraz potrzebuję login do hamulce 03 i klimatyzacja 08 oraz airbag 15 abym mógł sprawdzić co dodatkowego pojawi się po zalogowaniu. Zna ktoś kody do zalogowania ?
krzys12123 Opublikowano wczoraj o 07:23 Autor Opublikowano wczoraj o 07:23 Witam zna ktoś może odpowiedź na moje pytanie?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 07:59 Opublikowano wczoraj o 07:59 12 godzin temu, krzys12123 napisał(a): ale do tych 3 nie znam i nie mogę znaleźć. Jeżeli VCDS nie pokazuje podpowiedzi to nie ma kodów bo i nie potrzeba w tych sterownikach.
Rekomendowane odpowiedzi