andy63 Opublikowano Poniedziałek o 14:01 Opublikowano Poniedziałek o 14:01 (edytowane) Witam morze ktos mi powiedziec dlaczego w obdeleven pro wchodzac w abs w dlugie codowanie zeby zakodowac autohold niema nic ?? ( Brak dostępnych pozycji dla tej opcji) Edytowane Poniedziałek o 18:34 przez andy63
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 15:39 Opublikowano Poniedziałek o 15:39 Ustaw język na polski lub angielski.
andy63 Opublikowano Poniedziałek o 18:34 Autor Opublikowano Poniedziałek o 18:34 (edytowane) Muskel1 chcialem zamontowac aha ale niewiem dlaczego tak sie dzieje. Pierwsze kodowañe zatwierdzone ale w module 3 , pisze. Brak dostępnych pozycji dla tej opcji.. poprostu wchodze w modul 3 nastepnie wchodze w dlugie kodowañe y tam jest pusto y pisze to ,,Brak dostępnych pozycji dla tej opcji,, Edytowane Poniedziałek o 18:40 przez andy63
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 19:07 Opublikowano Poniedziałek o 19:07 Bo w sterowniku 03 poszczególne bity nie są opisane.
andy63 Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Autor Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Ale tam niema nic. Wtakim razie jak moge zakodowac ten modul jesli go niema ??
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Opublikowano Poniedziałek o 20:24 Są kodowania. Coś źle robisz.
andy63 Opublikowano Poniedziałek o 20:39 Autor Opublikowano Poniedziałek o 20:39 Koduje z twojego opisu w sterowniku 9 wrzystko ok moge kodowac ale w sterowniku 3 brakes wchodze tam wpisije kod y wchodze w dlugie kodowañe iniema nic jak na zdjeciu. A y to wrzystko z obdeleven.
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 20:42 Opublikowano Poniedziałek o 20:42 Coś źle robisz. U mnie w OBD11 są kodowania w sterowniku 03.
andy63 Opublikowano Poniedziałek o 21:01 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:01 (edytowane) Umnie w dlugim kodowañu nic niema jutro ustawie jezyk Polski y wysle zdjecia Edytowane Poniedziałek o 21:02 przez andy63
Muskel1 Opublikowano Poniedziałek o 21:06 Opublikowano Poniedziałek o 21:06 Nagraj zrzut ekranu jak to robisz.
t.gazda Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 17 godzin temu, andy63 napisał(a): Umnie w dlugim kodowañu nic niema jutro ustawie jezyk Polski y wysle zdjecia Naciśnij na te cyferki wyskoczy kodowanie
andy63 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Witam dzisiaj moglem zakodowac ( wpisywalem pojedyñcze y kodowalem wpisujac jeden i pusniej drugi akceptuje )wrzystko ale wywala mi blad y na desce niema zielonej ikonki z aha . Tesz jak zakoduje to mi daje blad w audi adaptive light . Czy cos robie nietak ? A morze kable co ida do centrali wpielem odwrotnie ?? Edytowane 6 godzin temu przez andy63
Muskel1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Coś zrąbałeś, albo w kodowaniach albo w wiązkach.
andy63 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Wydaje mi sie ze w wiazkach mysle ze wpielem kable odwrotnie. W sobote zamienie kable y napisze. Jeszcze mam jesno pytanie do ciebie niejest na temat aha . Zamontowalem ambiente qq2 z twojej recepty wrzystko dziala perfect nawet jak otwoze drzwi to ledy mrugaja w innym kolorze y jak dam wateczny to cap holder zmienia color ale na MMI tylko moge regulowac jasnosc. Moje pytanie jest potrzebuje pliki qq2 zeby morzna regulowac kolory przez MMI te pliki tylko jest mozliwe wgrac przez VCP can ? Czy je morzna sciagnac z net y zainstalowac. Z gury dziekuje za odpowiedz Edytowane 5 godzin temu przez andy63
andy63 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu VCP Od braci ryzowych z nie bedzie morzna ?
Rekomendowane odpowiedzi