dziki92 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Witam Mam taki problem. Kupiłem audi A6 C7 3.0 tsfi i po dojechaniu do domu od sprzedającego zrobiłem około 140km i było wszystko w jak najlepszym porządku. Chciałem po krótkim czasie znów odpalić samochód i wyskoczył błąd "Niesprawny układ kierowniczy" . Dziś sprawdzając pod komputerem auto znalazłem coś takiego jak " 6291727 sterownik uszkodzony" po próbie wykasowania błędu wciąż się pojawia. Umówiłem się na wymianę sterownika oraz programowanie. Pytanie brzmi tylko czy na pewno jest to sterownik ? W załącznikach dodaje zdjęcia
Muskel1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów czy zdjęcia.
dziki92 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, a nie kody błędów czy zdjęcia. Przepraszam jestem tu nowy i pierwszy raz szukałem błędów w audi
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wykonaj pełny auto-scan, zapisz go następnie wrzuć go tutaj.
dziki92 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 56 minut temu, Muskel1 napisał(a): Wykonaj pełny auto-scan, zapisz go następnie wrzuć go tutaj. Przyjacielu nie mam możliwości zrobić pełnego skanu mam te auto jeden dzień i udało mi się tylko zrobić to co na powyższych zdjęciach. Czy na podstawie tych informacji które podałem mógłbyś przedstawić jakaś diagnozę ?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Skoro masz VCDS (widoczny na załączonych zdjęciach) to możesz wykonać nim pełny auto-scan.
Rekomendowane odpowiedzi