Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki macie sprzet car audio zamontowany w waszym audi a4????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj sprzecik to zapraszam na tą strone http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7251.0.html wszystkie głośniki z seri Blaupunkt Velocity głośnik basowy JL kondensator prądu i wzmaciacz MXM (chyba taki wzmacniacz )

Opublikowano

Również moge polecić ESSę , oraz Car Audio System w mielcu.

Opublikowano

sprawuje sie swietnie!! mozna sobie swietnie dzwiek ustawic i bardzo ladnie brzmi !! aha no i basss ogromny naprawde fajne radyjko.polecam !

Opublikowano

Wrzucam ori Bose + Concert II z emulatorem i dla mnie jest to na razie optymalny sprzęcik :dance:

Opublikowano

Najważniejsza rzecz znaleść złoty środek podczas regulacji pomiedzy regulacja w radio a gainami w piecu

Opublikowano

Az sam sie zdziwilem w jak dobrym stanie sa glosniki w moim cacku. Ori Bose i chyba wlaczane tylko w niedziele :D Do tego Pioneer deh-p4800mp i jak dla mnie narazie wystarczy, zwlaszcza ze fundusze ogrniczaja. Swoja droga ten orginalny subwoofer w bagazniku niezle napierdziela jak go dobrze ustawic na radyjku :dance:

Opublikowano

Włożyłem do autka radyjko Pioneer Deh P6800Mp i powiem że nieźle sobie radzi z seryjnymi głośniczkami :> ale do założenia mam jeszcze wzmacniacz CONCORD 400Vatt, kondensator Dietz 1F no i skrzynkę- JBL GTO 1200 :thumbup:

wcześniej miałem to w Audi 80 B4 ale to był sedan :kwasny: ale grało nieźle :> zobaczymy jak to będzie teraz w kombi :mysli: mam nadzieje że nieźle ;)

pozdrawiam

Opublikowano

Ja od niedawna mam radyjko Pionieera DEH-P5900MP http://www.pioneer.pl/pl/products/25/121/61/DEH-P5900MP/index.html gra bardzo łądnie pomimo iz z przodu mam jeszcze standart glosniki ladne dostoswanie koloru wyswietlacza i przycisków pieknie pasuje do reszty :) chce wymienic przód na coś lepszego i tu czekam na wasze propozycje ( nie chce stosowac dystansow ) glosniki rozmiarow standardowych a na tyl chce wrzucic wzmak JBL GTO 601.1 i sub JBL Power P1022. Czekam na propozycje na przod !

proponowałbym jeszcze raz przeczytać temat....

Tu się wyłącznie chwalimy

Opublikowano

Jeśli miał bym polecać głośniki to Blaupunkt serii GT naprawdę ładnie i czysto grają :th:

Opublikowano

Ile możesz przeznaczyc na przód?