Szef901 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam posiadam seata exeo 2.0 tdi caga z 2009r z problemem po otwarciu drzwi lub po przekreceniu na zaplon samochód nie dobija paliwa na listwie (nawet gdy jest pusta) trzeba długo kręcić by nabił paliwo;/ ...a mianowicie sprawdziłem wszyskie bezpieczniki oraz wymieniłem na nowe wszystkie przekazniki jakie znalazlem w podszybiu jak i pod kierownicą na nowe:) bez efektu vcdsem zasteruje pompe w baku czy pompe pomocniczą obie działają zresztą so nowe tez;) na bezpieczniuku nr 28 po zapłonie nie pojawia sie na piecie ani na sekunde za to podczas kręcenia silnikiem sie pojawia 12v i pompy obie działają ..stacyjkę podmieniałem bez efektu..zamek w drzwiach 9 pionowy zastanawiam sie czy tez nie podmienić bo posiadam na zapas. Lecz po odblowaniu drzwi i otwarciu zaświecają się zegary i światło. Jakieś pomysły panowie? ewentualnie łopatologicznie jak zrobić na krótko by po zapłonie wlączala sie pompa na kilka sekund by dobijała ciśnienie
Rekomendowane odpowiedzi