dominbdg Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam, Mam taki problem, chodzi o auto Audi A4 B9 2.0TDI, silnik DEUA rok 2018 Kupiłem ostatnio obdeleven, mam licencje pro, Kiedy wchodzę na sekcję silnika, zmieniam serwis na PRO, pojawia mi się komunikat, "marginal conditions" cannot be met. Nie mam opisanej przyczyny a jedynie sam błąd, Czy mogę prosić o pomoc - jak mogę przejść na PRO w sekcji silnika ? Chciałem wykonać procedurę regeneracji DPF'a
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Co ty tam cudujesz? Wszchodzisz w sterownik silnika, następnie w nastawy podstawowe i wybierasz z listy regenerację serwisową DPF. Żadnych zmian serwisów nie robisz.
dominbdg Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu @Muskel1 no widzisz początki są zawsze trudne, W moim przypadku ja nha początku tak robiłem, Wchodzę w sekcję silnik/ ustawienia podstawowe, regeneracja serwisowa i wyskakuje mi błąd: incorrect diagnostic mode. nie wiem co mogę z tym zrobić.
dominbdg Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) a to maska musi być otwarta ? nie, zamknięta próbowałem z otwartą maską - dostaję ten sam błąd Edytowane 3 godziny temu przez dominbdg
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu W niektórych przypadkach musi być otwarta. W jakiej sesji próbowałeś?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ustaw OBD-Diagnostic mode Jak nie da rady to Development mode.
Rekomendowane odpowiedzi