Kacper6362 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Cześć. Piszę w sprawie dobrania dyfuzora. Potrzebuje dyfuzora na dwie dwururki po prawej i lewej stronie do mojej Audi a4b8.5 2015rok zderzak od s-line. Nigdzie nie mogę znaleźć gotowca. Może wy wiecie skąd zamówić ewentualnie skontaktować się z kimś kto ma taki gotowy albo zrobi na zamówienie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Hugo Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z gotowców to od S4. Zerknij czy maxton nie ma jakichś "pługów" 😁 Ja miałem fabryczną dokładkę przerobioną i zrobione lustrzane odbicie.
Kacper6362 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Hugo napisał(a): Z gotowców to od S4. Zerknij czy maxton nie ma jakichś "pługów" 😁 Ja miałem fabryczną dokładkę przerobioną i zrobione lustrzane odbicie. A masz może namiary kto ci to robił? Jeden facet mi powiedział że plastra miodu nie może zmodyfikować bo materiał się topi.
Hugo Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 36 minut temu, Kacper6362 napisał(a): A masz może namiary kto ci to robił? To było w Niemczech robione w 2018r i niestety nie mam już namiarów na nich 😳
Rekomendowane odpowiedzi