Giorgio030 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam, jestem świeżym właścicielem Audi A5 F5 coupe z 2018 roku 2.0 tfsi 252km quattro Mam następujący problem, postaram się opisać wszystko bo bawię się już z tym jakiś czas. Gdy odpaliłem auto po postoju około 30h, od razu pojawił się check engine i blokada obrotów do 4000, po podłączeniu komputera diagnostycznego pojawił się błąd P00B7 (UWAGA: Błędu nie da się skasować). Nie ma żadnego wycieku, węże z chłodnicy normalnie się grzeją. Wymieniłem dwa czujniki - pierwszy na dolnym wężu chłodnicy, a drugi w bloku silnika, przepłukałem cały układ chłodniczy około 5 razy - aż do klarownej wody. Efektów brak Dzisiaj dobrałem się do pompy wody (jeszcze jej nie ściągałem) ale nie widać po niej żadnych oznak zużycia, wycieków czy zapoceń. Byłem konsultować się z jednym mechanikiem ale rozłożył ręce. Proszę o pomoc.
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Wrzucamy zawsze pełny auto-scan, w postaci dokumentu tekstowego .txt, a nie kody błędów, zdjęcia czy wycinki.
Rekomendowane odpowiedzi