eMPe76 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam forumowiczów.Czasem nie działają u mnie kierunkowskazy i wycieraczka.Gdy włączam awaryjne to migają.Coś mam kłopot yz moim autkiem ... ;( Wiem że lepiej podepnąć pod VAGa,ale nawet nie mam laptopa ... Nie znam nikogo kto by mi pomógł.
bogdansky Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 przejrzal bym pajączka pod kierownicą, moze jakies sciezki sie powypalały
eMPe76 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Byłem u elektryka.Nie naprawił bo akurat wszystko działało,ale podpiął pod VAGa i usunął błędy.Jest OK.Ale musze obserwować. [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 21:07_________________________________________________I znowu dzisiaj to samo,odpalam autko i od razu sprawdzam migacze,nie mrugają i wycieraczka nie chodzi.Awaryjne są ok.Wyłączam silnik i właczam,zaczęły działać.Póżniej znowu,wkurzyłem się i przywaliłem od spodu kierownicy zaczęły działać.Coś tam wypadło czy jak?Bo jak trzepnąłem to jest OK.Czy da sie to naprawić samemu,zaznaczę od razu że nie mam lutownicy,więc niczego tam polutuję
Gość tyger Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 witaj nie wiem czy pomoge ale warto to napisac.wcześniej miałem seata ibize i miałem taka sama sytuacje.okazalo sie ze to wkład stacyjki to co jest pod wkladem z kluczykiem takie małe dziadostwo ktore załącza instalacje w aucie po przekreczeniu kluczyka.w momencie jak nie bedzie dzialac sprobuj troszke cofnac kluczyk jezeli zadziała to wymien ten wkład i bedzi ok.
eMPe76 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 Czyli jak wymienię wkład stacyjki to kluczyki też wymienić?Gdzie lepiej to zrobić?A kostka stacyjki też może fałszować?
Gość tyger Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 nie mi nie chodzi o kluczyk i gniazdo kluczyka pod spodem jest jeszcze jeden wklad stacyjki który po przekreceniu kluczyka załącza elektryke.Zacznij od cofniecia lekko kluczyka jak nie bedzie dzialala wycieraczka i zobacz czy pomoze jak tak to na bank wkład stacyjki.
eMPe76 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 Właśnie dzisiaj miałem to samo,wypróbowałem tak jak napisałeś.Lekko cofnąłem kluczyk i migacz zaświecił i wycieraczka śmiagała.
Gość tyger Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 No więc wszystko jasne musisz teraz kupić coś takiego http://moto.allegro.pl/item633406287_kostka_stacyjki_audi_a4_94_00_nowa.html i wymienic lub zlecic to elektrykowi.Nie wiem jak w audi ale jak mialem ibize to zeby to wymienic musialem sciągać kierownice.POZDRAWIAM
ykk Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 W A4 trzeba zdjac kiere. Pamietaj o odlaczeniu aku.
eMPe76 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2009 DZIĘKI.Zostawiam to elektrykowi,ale będe mu patrzeć na ręce.POZDRAWIAM.
Rekomendowane odpowiedzi