Maćkowiak123 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Witajcie, Pacjent A4 B6 Avant z 2004r skrzynia manualna. Dostałem w prezencie kierownicę z MF o numerach 8P0 419 091 N 1KT - wyszukałem po numerach to kiera jest od A3 8P z tiptroniciem? Zielony w temacie, rozebrałem swoją kierownicę i zauważyłem, że mam inne wejście na taśmie niż przy tej "nowej" kierownicy. Obecna wtyczka: Wtyczka z nowej: Przeczytałem na forum temat: Lecz od tego momentu zaczęły się moje schody ze zrozumieniem i doborem odpowiednich części... Idąc tropem dodania kierownicy z MF chciałbym również i tempomat dołożyć i znalazłem kompletny przekaźnik zespolony o numerze 8E0 953 549 Q (manetki z tempomatem, taśma, moduł oraz obudowa) z A4 B7 z odpowiednim wpięciem nowej wtyczki? Ktoś wytłumaczy laikowi czy dobrze szukam? Czy aby na pewno dobrze identyfikuję części oraz dobieram następne? Czy oprócz kierownicy z MF, przekaźnika zespolonego powinienem wymienić rówież coś? Edytowane 1 godzinę temu przez Maćkowiak123
Rekomendowane odpowiedzi