Majki070984 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Witam. Kupiłem auto z USA. Nie było tam w ogóle zamontowanej tablicy rejestracyjnej z przodu. Kupiłem ramki na tablice rejestracyjne standardowe, ale jak to zamontować na grillu z przodu? Jakaś podkładka jeszcze do tej ramki trzymającej tablicę (tak jak jest to widoczne z tył), jest jakiś numer tej części? Tą podkładkę z ramką przywiercić do grila, czy jest tam jakieś mocowanie przewidziane? Tą amerykańską podkładkę z tył też wymienić na podłużną (numer części?), czy ją wywalić i samą ramkę z tablicą przykręcić? Nie mam dostępu do auta teraz a za wczasu chce kupić wszystko co potrzeba do montażu tablic rejestracyjnych. Pierwsze auto i nie wiem jak to wygląda w praktyce z montażem. Proszę o pomoc.
Hugo Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przykręcałem ramkę bezpośrednio do grillach bez żadnych podkładek.
Majki070984 Opublikowano 38 minut temu Autor Opublikowano 38 minut temu A w tym grillu pod zaślepka będą otwory montażowe czy po prostu w ten plastik się wwierciłeś? A jak z tyłem? Jakaś podłużna podkładka (bo ja mam wersję USA) czy też bezpośrednio ramkę przykrecales?
Hugo Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu @Majki070984 wkręcałem bezpośrednio w plastik. Z tyłu też samą podkładkę klubową przykręcałem w miejscach gdzie są otwory, po zdemontowaniu tej podkładki amerykańskiej.
Rekomendowane odpowiedzi