Damian2401 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam dziś wyciągnąłem seryjnym cooler i zastąpiłem go frontalnym coolerem wraz z nowym orurowaniem (używanym) z 2 auta. Problem mam w tym ze po złożeniu wszystkiego i odpaleniu przy dodawaniu gazu czyli gaz odpuszenie i gaz to tak jak by strzelało z tłumików nie ogniem ale same dźwięku strzału. 2.Probelm z tym że zastąpiłem seryjnego tip-a tym od fmic-a i ten z fmica nie posiada wejścia na kolanko z wężykiem do rurki (Zaznaczonej na zdj) która prowadzi od boku głowicy - za glowicą do Ezektora. Więc podłączyłem do tej rurki wężyk ktory doprowadziłem do szlaufa miedzy turbiną a coolerem na taki nypel. Nie wiem czy tak jest dobrze czy źle ? Może być to powód tych wystrzałów?? Czy może dlatego bo jest teraz większy cooler i być moze ciutkie większe szlaufy i rury od turbiny do przepustnicy ? Dodam że kupiłem te auto już z chipem zrobionym przez poprzedniego właściciela, turbina była też inna K04 cyba 022 lub 023 nwm. Może narazie ściągnąć tipa z fmic i dać seryjny ? ten szlauf z rurką jest miedzy turbo a cooler i tam podłączyłemten wężyk do rurki na zdj wyżej. Seryjny tip z wejściem Fmic Tip bez wejścia
Rekomendowane odpowiedzi