Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ps. zresztą widziałem jedną B7 z plastrami miodu i ori halogenami i nie wygląda na wieś tuning Jakies zdjecia by sie przydaly No faktycznie ladnie wyglada Mówisz, masz Jak dla mnie to nie jest wieś tuning :gwizdanie:
pre_pl Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 to auto malika zdaje się, w dodatku "z drugiej strony" [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 21:03_________________________________________________no masz, pewnie że tak http://www.a4-klub.pl/smf/b7_bhf_s4_42l_v8_344ps_projekt_20_niniejszym_rozpoczety-t48469.0.html no to wiadomo jaki tam grill siedzi
paulo77 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 to auto malika zdaje się, w dodatku "z drugiej strony" W rzeczy samej Ja podejmę jednak ryzyko przeróbki grilla na RSa i zostawie go z wiejskimi kratkami. Moja fura, moje prawo
Dibo Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Ale ja ciągle myślę żeby to zrobić na ori plastrze miodu
skovroon Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Ale ja ciągle myślę żeby to zrobić na ori plastrze miodu albo kupic podobna albo taka sama siatke i po sprawie
paulo77 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Opublikowano 19 Maja 2009 I jeszcze jeden VT,tym razem w wersji black [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 16:48_________________________________________________Gdyby ktos chcial w swojej B6 wyrezac grilla S4 to pisac do mnie na priv poniewaz znalazlem gotowy material z ktorego mozna wyrezac chyba idealne piony do ori zderzaka. Ja na razie zajme sie proba przerobki na RSa, a jak nie wypali to dopiero biore sie za S4
Wąski Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 A ja z nudów zrobiłem coś takiego znajomemu.5 min.pracy koszt ok 20 zł a cieszy.Co prawda mógł być ton jaśniejszy ale było kupowane w wielkim pośpiech . zwykła kratka pomalowana pod kolor oryginalnego grilla od S4.Z tego co wiem dużo osób ma taki grill i nie pasuje do dolnej kratki
skovroon Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oooo a może by pomyślec zeby zrobic w taki kolor góre i dół ori a4 w b6 ?? Dobrze Ci to wyszlo wąski
paulo77 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 zawsze jest to jakieś rozwiązanie, szczególnie dla niewymagających ja tymczasem po kilku dniach poszukiwań plastrów miodu stwierdzam, że jest lipa bo nigdzie nie można dostac nawet czegos w podobie plastórw z grilla RS'a jedyne wyjście to własnoręczne stworzenie plastrów a z tym to już nie tak hop siup
Ukasz699 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Mały VT Grill ori i RS Pawel tak szczerze brakuje tu jednak dokladki dolnej bo przy tej standardowej jak dla Mnie delikatnie sie gryzie... Gril Pieknie wyglada ale te kratki przy halogenach.. Dawaj cala dokladke rs4
marcin j Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 chyba miales na mysli dokladke s line w niej kratki halogenowe sa wlasnie plastrem miodu, bo w b6, rs4 nie bylo :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 chyba miales na mysli dokladke s line w niej kratki halogenowe sa wlasnie plastrem miodu, bo w b6, rs4 nie bylo :gwizdanie: No tak s-line
Dibo Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 chyba miales na mysli dokladke s line w niej kratki halogenowe sa wlasnie plastrem miodu, bo w b6, rs4 nie bylo :gwizdanie: A ja raczej myślałem nad stworzeniem RSa bo brakuje tego w B6
paulo77 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Z tym RS'em jak juz pisałem łatwo nie będzie bo wzór plastra jest bardzo nie typowy i są dwa wyjścia albo go stworzyć albo znaleźć coś podobnego. A jedyny podobny jak na razie wylookałem w Hondzie Civic http://moto.allegro.pl/item636295129_honda_civic_coupe_2004_2005_grill_nowy.html
paulo77 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Hmmm.. czy ja gdzieś napisałem, że za wszelką cenę chcę zrobić RS'a Chciałbym, ale jeżeli nie uda mi się znaleźć odpowiedniego materiału to temat odpuszczam bo nie mam technicznych możliwości stworzenia odpowiednio mocnego grilla Sam wzór to jakbym się pobawił da radę zrobić i nawet mam na to jeden patent ale nie wiem jak byłoby z wytrzymałością tego "produktu"w trakcie codziennej eksploatacji na polskich drogach Na chwilę obecną dużo łatwiejsze wydaje mi się wyrezanie grilla S niż RS, chociaż początkowo sądziłem inaczej.
Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 paulo77 nie poddawaj się Ja mam już od dawna patent na taki grill
paulo77 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 paulo77 nie poddawaj się Ja mam już od dawna patent na taki grill podeslij mi na priva swojego patenta, a ja zrobie i bedzie wiadomo czy warto robić jak będzie lipa to nie zmarnujesz sobie w przyszłości grilla ja mam drugiego więc moge zaryzykować
Rekomendowane odpowiedzi