Opublikowano 2 Listopada 20252 Lis Witam ! Morze mi ktos powiedziec jak zakodowac lusterka boczne zeby skladaly sie po zamknieciu auta z kluczyka.
Opublikowano 2 Listopada 20252 Lis Autor Problem w tym ze w MMI niema lusterek tylko sa na panelu drzwi z kturego pokredlem mozna zlozyc.
Opublikowano 2 Listopada 20252 Lis Autor Doposazone przezemnie Moduly na drzwiach + + lusterka 17 pinow wrzystko zakodowane ale brakuje w. MMI no i skladañe z kluczyka Edytowane 2 Listopada 20252 Lis przez andy63
Opublikowano 2 Listopada 20252 Lis Autor Muglbys pomuc ?? Jak prawidlowo zakodowac umnie jest tak Byte 4, bite 4-----activ Byte 4, bite 6-----activ Módulo 52 : Byte 4, bite 4-----activ Byte 4, bite 6------activ Módulo 46 : Byte 7, bite 7 -----activ codificación larga : retractable_mirrors----
Opublikowano 2 Listopada 20252 Lis Wrzuć pełny auto-scan (w języku polskim lub angielskim) z VCDS oraz mapę adaptacji sterownika 5F.
Opublikowano 3 Listopada 20253 Lis Autor Witam zrobilem skan przez obde11 y bulo yroche bledow. Jak masz czas to zerknij. Z gory dziekuje OBDeleven_Log.txt
Opublikowano 3 Listopada 20253 Lis Kolego napisałem wyżej wyraźnie auto-scan z VCDS, a nie z OBD11. Ten scan się do niczego nie nadaje. Widzisz tam gdzieś kodowania sterowników? Ponadto prosiłem o mapę adaptacji sterownika 5F. Oczekujesz pomocy, to wrzuć potrzebne rzeczy, na podstawie których można dokonać weryfikacji.
Opublikowano 5 Listopada 20255 Lis Autor Rozwiązanie Witam ponownie. Problem rozwiązany. Wystarczyło zakodować w module 46 Bit 9 bait 3 . Teras wszystko działa. Dziękuje za odpowiedzi.