franio Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Czy zmieniając moduł komfortu muszę programować kluczyk i drugie pytanie czy jeżeli mój stary różni się od nowego jedną literką to czy będzie to dobrze współgrać?
szmekot Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pytanie mam Koledzy gdzie jeśli jest znajduje sie moduł komfortu??
antonio Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pytanie mam Koledzy gdzie jeśli jest znajduje sie moduł komfortu?? pod nogami kierowcy
Wihajster Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pytanie mam Koledzy gdzie jeśli jest znajduje sie moduł komfortu?? pod nogami kierowcy Moduł komortu jest razem z pompką od centralnego zamka w bagażniku po prawej stronie......
antonio Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Pytanie mam Koledzy gdzie jeśli jest znajduje sie moduł komfortu?? pod nogami kierowcy Moduł komortu jest razem z pompką od centralnego zamka w bagażniku po prawej stronie...... sorry, to w B6 jest pod nogami
Rekomendowane odpowiedzi