heter Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam mam a41.8t /1999 wczoraj wymieniłem olej i nagle pojawiły się nierówne obroty na biegu jałowym szczególnie przy włączonej klimie
Ronin Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Od wymiany oleju nie faluja obroty. Pomysl, moze odłaczyłeś akumulator? Albo jeszcze coś innego ?
heter Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Nie ,nie twierdze że od wymiany oleju pływają obroty tylko że akurat zeszło się to w czasie , wymieniałem też filtr olejowy i powietrza i odpalam auto a tu pływa jak cholera
Ronin Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Musiałeś robić coś jeszcze, ale zobacz adaptacja przepustnicy i wykonaj zgodnie z opisem.
cordi Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Sprawdź czy dobrze złożyłeś puszkę filtra tez tak miałem po wymianie filtra powietrza w jednym miejscu źle wskoczyła i tez mi falowały
heter Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 i oto chodzi sprawdziłem i faktycznie spadła objemka z dolotu powietrza ,poprawiłem i jest ok wielkie dzięki za zainteresowanie
Rekomendowane odpowiedzi