Opublikowano 11 godzin temu11 godz ImCześć, planuje dołożenie u siebie CHL i silniczków krokowych w lampach. MCE mam w wersji HIGH, same lampy też są już wyposażone w silniczki, ale we wtyczce brakuje mi przewodów do ich sterowania. Zasilanie jest, jednak muszę je poprowadzić do bezpiecznika. Chciałbym to podłączyć w pełni zgodnie ze sztuką.Dowiedziałem się, że przełącznik CH/LH i regulacji wysokości świateł ma 7 pinów, przy czym – z tego co wiem jeden z nich jest nieużywany. Niestety nigdzie nie mogłem znaleźć oryginalnego schematu.Czy załączony przeze mnie schemat jest poprawny? (Proszę, nie zwracajcie uwagi na kolory przewodów).
Opublikowano 2 godziny temu2 godz CLH:1. nieużywany2. nieużywany3. nieużywany4. iluminacja ikony - czarno/niebieski - 0,355. masa - brązowy - 0,356. aktywacja CLH - biały - 0,357. iluminacja przycisku - czarno/niebieski - 0,358. nieużywany CLH + regulacja zasięgu:1. iluminacja ikon - czarno/niebieski - 0,352. włączenie regulacji reflektorów - żółty - 0,353. wyjście sygnału do silniczków regulacji reflektorów - żółto/szary - 0,354. iluminacja przycisku regulacji - czarno/niebieski - 0,355. masa - brązowy - 0,356. nieużywany7. aktywacja CLH - biały - 0,358. iluminacja przycisku CLH - czarno/niebieski - 0,35 CLH + DRL:1. nieużywany2. nieużywany3. aktywacja DLR - niebiesko/czerwony - 0,354. iluminacja ikony - czarno/niebieski - 0,355. masa - brązowy - 0,356. nieużywany7. nieużywany8. iluminacja przycisku CLH - czarno/niebieski - 0,35