Opublikowano Niedziela o 12:112 dn Autor Przytrzymaj ok/rolkę na kierownicy, nie pamiętam w tej chwili który z nich. Działa tylko na full screen view, testowałem na carplay ale to polecenie niezależne od użytego systemu
Opublikowano Niedziela o 12:192 dn Dziękuję bardzo za podzieleniem się wiedzą i zaoszczędzeniem majątku. Aktualizacja banalnie prosta, mam jedynie problem taki że nie działa mi scroll (z włączonym Google maps na ekranie środkowym jak i wyłączonym) i mam autko przesunięte lekko do lewa. Wersja ta sama co autora i oczywiście Android auto
Opublikowano Niedziela o 12:482 dn Autor W tej udostępnionej darmowej wersji rolka nie działa na android auto niestety.
Opublikowano Niedziela o 17:131 dn potwierdzam wszystko działa za***iściedziała też bezprzewodowoprzez moduł chińskiDziała wam wyszukiwanie histori nawigacji? Na virtualu. Edytowane Niedziela o 17:591 dn przez posadka
Opublikowano Wczoraj o 05:17 1 dn Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.
Opublikowano Wczoraj o 05:43 1 dn 24 minuty temu, marok111 napisał(a):Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.Sprawdze w tygodniu i dam znac na Q5. Wersje oprogramowania miales dokladnie taka jaka jest wymagana dla tej paczki?W kazdym razie na A4 jest ok.
Opublikowano Wczoraj o 11:34 1 dn On 10/2/2026 at 7:22 PM, Kondz said:Mi wyskoczył błąd 113 podczas aktualizacji, wszystko robione według instrukcji, ktoś wie co to za błąd od czego ?Winą błędu 113 jest najczęściej brak możliwości zapisu na kartę przez "mmi".Używasz zapewne adaptera sd - microsd. Przestaw zabezpieczenie z lock na unlock i powinno działać.Unlock jest w górę, czyli w stronę pinów karty.
Opublikowano Wczoraj o 11:41 1 dn 5 godzin temu, Koalakm napisał(a):Sprawdze w tygodniu i dam znac na Q5. Wersje oprogramowania miales dokladnie taka jaka jest wymagana dla tej paczki?W kazdym razie na A4 jest ok.Tak, dokładnie ta sama wersja softu.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz W dniu 3.10.2026 o 16:24, dawxxx napisał(a):O tu dokładnie można to kupić: https://roadkernel.com/ Ani nie polecam, ani nie odradzam. Natomiast zakładam, że autor oferuje wtedy support porządny za tę kasę.100e ale na AA nadal nie dziala zoom na rolce... - no jak juz za kase to mysle ze to powinno byc zrobione.Wlasciwie to zoom rolka to jedyna rzecz powiedzmy jaka nie dziala na AAz paczki od @dawxxx - co dla mnie osobiscie nie ma znaczenia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz z ciekawości - wgrywał to już ktoś, to ma analogowe zegary, te z większym ekranem? Jest możliwe żeby to kiedykolwiek zadziałało? czy po prostu transmisja jest przez światłowód?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz 2 godziny temu, Koalakm napisał(a):100e ale na AA nadal nie dziala zoom na rolce... - no jak juz za kase to mysle ze to powinno byc zrobione.Wlasciwie to zoom rolka to jedyna rzecz powiedzmy jaka nie dziala na AAz paczki od @dawxxx - co dla mnie osobiscie nie ma znaczenia.2 godziny temu, Koalakm napisał(a):100e ale na AA nadal nie dziala zoom na rolce... - no jak juz za kase to mysle ze to powinno byc zrobione.Wlasciwie to zoom rolka to jedyna rzecz powiedzmy jaka nie dziala na AAz paczki od @dawxxx - co dla mnie osobiscie nie ma znaczenia.Mi zoom na rolce działa, co prawda , przy próbie zrobienia zoomu, pojawia sie informacja że nawigacja nieaktywa czy cos takiego, ale po paru sekundach wraca i działa zoom normalnie