Opublikowano Wczoraj o 05:50 1 dn chciałbym zrobić komplet, czyli aktualizacja MMI, wgranie tego bajeru i dodatkowo wgranie Sport Layout z S5. Ktoś sie orientuje w jakiej kolejności to najlepiej zrobić, pomijając aktualizację bo to oczywiste że najpierw
Opublikowano Wczoraj o 07:22 1 dn Autor Aktualizacja, potem bez znaczenia. U mnie na tym sofcie rolka działałą w google maps i mapach google na carplay, nie wiem jak z android auto. Co ciekawe o ile pamiętam tutaj ona działa tak, że przy uruchomieniu auta i włączeniu carplay przejmuje działanie od pierwszego naciśnięcia, więc pierwszy zoom może chwilę zająć zanim pomyśli.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz W dniu 30.09.2026 o 20:21, dawxxx napisał(a):Ktoś przerzucił link na jakiś transfer, więc się dzielę póki nie zablokują: https://gofile.io/d/XdmvdLNQSuper sprawa, piękne dzięki. Wspomniałeś, że masz HUD - czy wskazania kierunku nawigacji są wyświetlane na HUD w tej wersji na Carplay lub AA?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz 9 godzin temu, JKB_a5b9 napisał(a):Wspomniałeś, że masz HUD - czy wskazania kierunku nawigacji są wyświetlane na HUD w tej wersji na Carplay lub AA?wlasnie tez o to mialem pytac :) Podbijam pytanie :)
Opublikowano 5 godzin temu5 godz Autor Tak, mam HUD, patrzcie, to na CarPlay kiedy włączę nawigację w google maps:
Opublikowano 5 godzin temu5 godz 18 minut temu, dawxxx napisał(a):Tak, mam HUD, patrzcie, to na CarPlay kiedy włączę nawigację w google maps:Dzięki! Zakładam, że w android auto też tak będzie. Zrobię update MMI do tej wersji i później działam z tym modem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz Dzięki za podzielenie się i obszerny opis.Jeszcze pytanko, jak przełączyć spowrotem na fabryczne mapy audi, widzę na Twoim zdjieciu opcje ale nie wiem jak w nią wejść Edytowane 4 godziny temu4 godz przez lukaszdutka
Opublikowano 3 godziny temu3 godz Autor Nie ma sprawy. Przytrzymaj rolkę/ok przez kilka sekund na tym widoku1 godzinę temu, lukaszdutka napisał(a):Dzięki za podzielenie się i obszerny opis.Jeszcze pytanko, jak przełączyć spowrotem na fabryczne mapy audi, widzę na Twoim zdjieciu opcje ale nie wiem jak w nią wejść
Opublikowano 3 godziny temu3 godz Wielkie dzięki za wsparcie i udostępnienie plików. Zmieniłem szybko FW z USA na EUR, żeby zmatchować z Twoim, wgrałem Twoje pliki i wszystko śmiga. Jedyne o czym nie pomyślałem - jak mi to będzie działać z AA, skoro mam ekran od Chińczyka z własnym AA, więc OEM nie jest spięte z telefonem... Nie mniej jednak po podłączeniu telefonu do auta po USB wszystko śmiga jak w opisie!
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz 1 godzinę temu, matowskyy napisał(a):Wielkie dzięki za wsparcie i udostępnienie plików. Zmieniłem szybko FW z USA na EUR, żeby zmatchować z Twoim, wgrałem Twoje pliki i wszystko śmiga. Jedyne o czym nie pomyślałem - jak mi to będzie działać z AA, skoro mam ekran od Chińczyka z własnym AA, więc OEM nie jest spięte z telefonem... Nie mniej jednak po podłączeniu telefonu do auta po USB wszystko śmiga jak w opisie! Szkoda że z softem US nie próbowałeś 🤭, bo ja mam us soft i nie wiem czy coś się wykrzaczy czy nie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz Autor Działa z softem US MHI2Q_US_AUG22_P5087 ale do tego wczoraj znalazłem inną paczkę, ta obecna nie zadziała.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Ogólnie, zakładam, że to kwestia czasu ale "brakuje" jedynie opcji wyboru widoku satelity lub budynków 3D i mamy juz pełną funkcjonalność. Pytanie - tryb dzienny/nocny mapy zmienia się automatycznie bazując na ustawieniach Carplay/Android auto?