Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Moja stara po kilku zmianach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

gwint JOM, jeszcze mało na nim jeździłem ale póki co twardość mi odpowiada, tylko ten błotnik mnie dzisiaj podłamał :facepalm:

Opublikowano
gwint JOM, jeszcze mało na nim jeździłem ale póki co twardość mi odpowiada, tylko ten błotnik mnie dzisiaj podłamał :facepalm:

no może właśnie o tą twardosć chodzi:wink:, ale pewnie na skręconych kołach dziabło nie? najlepiej podklepać ranty od wewnątzr, ja mam troszkę przyklepane, i dołożone gómy usztywniające i jest spokój:wink:

Opublikowano
  • Autor

pewnie jak by był twardszy to by się nie pogryzły :decayed:, 100% że poszło to na skręconych kołach

Paweł sam klepałeś ranty i udało się bez strat?

gumy takie? GUMY USZTYWNIAJĄCE SPRĘŻYNY GWARANCJA JAKOŚCI 40MM (2418100871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

gumy dokładnie takie, ranty podklepałem, bo w tamtym sezonie miałem to co ty, a że miałem szpachlowane nadkola to już zaczynają puchnąć, więc podklepałem je zgrubsza i nawet obyło sie bez strat:decayed:

Opublikowano
  • Autor

to pewnie wezmę się za ich podklepanie, bo k@rwa jeździć na gwincie tak wysoko nie wypada :decayed:

a gumy po sztuce na sprężynę tak?

Opublikowano
to pewnie wezmę się za ich podklepanie, bo k@rwa jeździć na gwincie tak wysoko nie wypada :decayed:

tak, tylko pomierz sobie odstępy miedzy zwojami żebyś dobra kupił, ja brałem 1 i 2 bodajże:wink:

Opublikowano
i dzisiaj stało się - et35 i gwint spotkały się z błotnikiem :kwasny: wywinęło go jakieś 3cm i odprysnął lakier - dobrze że tylko od spodu, udało się zaklepać i podmalować bez śladu

opona na szczęście ok, na szybko niestety gwincior poszedł w górę i już nie jest tak fajnie :cry:

to jakie ty masz balony? ja mam 8,5j et 30 opona 215/40 i jest mjut nic nei dobija nie ociera

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ----------

tak, tylko pomierz sobie odstępy miedzy zwojami żebyś dobra kupił, ja brałem 1 i 2 bodajże:wink:

tez kupilem po 2 szt z 1 i 2 szt z 2 ja mam odstepy na wiszacej sprezynie 4cm szerokosc zwoju jakies 11 cm mowie o tyle
Opublikowano
  • Autor
i dzisiaj stało się - et35 i gwint spotkały się z błotnikiem :kwasny: wywinęło go jakieś 3cm i odprysnął lakier - dobrze że tylko od spodu, udało się zaklepać i podmalować bez śladu

opona na szczęście ok, na szybko niestety gwincior poszedł w górę i już nie jest tak fajnie :cry:

to jakie ty masz balony? ja mam 8,5j et 30 opona 215/40 i jest mjut nic nei dobija nie ociera

balon standard - 225/40, felga 8J ET35

też się zdziwiłem bo przecież nie siedział aż tak nisko, ale może faktyczne gwint jest troche miekki :eusathink:

trza bedzie wsadzic te gumy i bedzie widac

Opublikowano

balon standard - 225/40, felga 8J ET35

też się zdziwiłem bo przecież nie siedział aż tak nisko, ale może faktyczne gwint jest troche miekki :eusathink:

trza bedzie wsadzic te gumy i bedzie widac

no pchaj te gumy pchaj
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

walnij fote jak z boku jak masz fele do blotnika osadzona :) i na ile teraz masz gwinta ustawionego

Opublikowano
  • Autor

gumy wsadzone, na razie przód ustawiony na wysokość 65cm błotnik-podłoże, miejsce niby jeszcze jest ale myślę że dla felgi 8J i ET35 64cm to max (bez klepania błotników)

Opublikowano
gumy wsadzone, na razie przód ustawiony na wysokość 65cm błotnik-podłoże, miejsce niby jeszcze jest ale myślę że dla felgi 8J i ET35 64cm to max (bez klepania błotników)

ja mam 61cm, z przodu delikatnie podrolowane błotniku, tył seria i to przy et30:decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam 61cm, z przodu delikatnie podrolowane błotniku, tył seria i to przy et30:decayed:

to ja k@rwa nie wiem jak to zrobiłeś :decayed:

no ale jak się da to będę walczył żeby to jakoś wyglądało :wink:

Opublikowano

sie da:wink:

a4us.jpg

a chce jeszcze coś z tego urwać:decayed:

Opublikowano
  • Autor

jest pięknie :jerk:

a jak z funkcjonalnością?

Opublikowano
jest pięknie :jerk:

a jak z funkcjonalnością?

wjeżdżam wszedzie gdzie potrzebuje:decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wyniuchałem że szykuje się zmiana foteli ? Co ze starymi robisz? Jak coś to PW :D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor
wyniuchałem że szykuje się zmiana foteli ? Co ze starymi robisz? Jak coś to PW :D

pewu poszło :wink:

---------- Post dopisany 08-04-2013 at 16:24 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2012 at 10:10 ----------

no to po długiej przerwie mały upik :kox:

DSC_0057.jpg

teraz cza się rozejrzeć za jakąś felgą

w między czasie wpadło "recaro dla ubogich" z avanta - podgrzewane z el. lędźwiami

Opublikowano
:oklasky: poka poka recaro