Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak dokładnie mam tam przyciski którymi się zmienia wyświetalnie np. spalania.

dzięki za info [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 15:35_________________________________________________Witam.

Panowie jeśli wpadlbym na pomysl żeby z mojej a4-ki wycisnąć jeszcze troche mocy to czy daloby rade wrzucić lepszą turbine? i cz ten zabieg wogóle miałby sens? Mam AFN-a z chipem na 136KM ale chce więcej mocy.

pozdrawiam

Opublikowano
Witam.

Panowie jeśli wpadlbym na pomysl żeby z mojej a4-ki wycisnąć jeszcze troche mocy to czy daloby rade wrzucić lepszą turbine? i cz ten zabieg wogóle miałby sens? Mam AFN-a z chipem na 136KM ale chce więcej mocy.

pozdrawiam

oczywiscie ze jest taka mozliwosc, mozesz wrzucic turbo np od AWX. wiecej info znajdziesz w dziale technicznym

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wyglądałoby... inaczej... poproś o VT żeby Ci ktoś zrobił to będziesz wiedział mniej więcej jak się będzie prezentowało

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

To gdzie szukać dobrych felg?[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 15:12_________________________________________________Witam wszystkich.

Po perypetiach auto chodzi lepiej. Wycięty katalizator i wymieniona plecionka wydechu a także załatana dziura w dolocie oczywiście w warsztacie u Rogala. Auto zyskało wigor ale szarpanie w zakresach 1800-2000 obrotów nie ustało. Następny pomysł to wymiana poduszek silnika. Jeśli macie kolejne pomysły co to może być piszcie.

pzdr

[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 11:43_________________________________________________Panowie.

Polećcie jakieś felgi do mojej A4 powoli się przymierzam do zakupu ale chciałbym żeby to były felgi Audi.

Opublikowano

No ale co tu polecać :) Przemyśl rozmiar jeszcze :wink4: 17 czy 18'' :gwizdanie: Bo jeśli 18'' to masz znacznie większy wybór, bo w 17'' nie każda felga wygląda korzystnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Myślałem o 17" ale gdzie kupić bo wertuję allegro i kiepsko zazwyczaj proponują wzór oryginalnej a to oznacza chyba że mniej trwałe?

Opublikowano

Pooglądaj dział Moja A4 i zobaczysz co i jak wygląda.

Opublikowano
  • Autor

No oglądam ale potem jak na allegro patrzę to nie ma takich do kupienia

Opublikowano

Wszystko jest na allegro, trzeba tylko dobrze szukać...

Opublikowano
  • Autor

Szukałem ale jak coś znalazłem to koledzy z forum pisali że to plastelina i zaraz się powyginają, a ja ekspertem nie jestem

Opublikowano

Life is brutal ... :decayed:

Plasteliny mit faktycznie funkcjonuje na forum.

Jeden sezon przejeździłem na plastelinie i prostować nie trzeba, więc ... no risk, no fun :tongue4:

Opublikowano

peteair powklejaj tu zdjęcia tych które Ci się spodobały jak oglądałeś na forum, a my Ci powiemy które brać :> I nawet ktoś Ci zrobi VT :wink4:

Opublikowano

Te co pokazałeś z forum to 18'' I głównie dlatego wyglądają tak korzystnie. I z nich ori tylko te ostatnie występują w rozmiarze 17'' i średnio wyglądają... jeśli ten wzór to tylko 18''. Podobne do tych topora w rozmiarze 17'' ori (to tylko takie jak moje :decayed:) i nie wyglądają źle na B5 :good: Ale potrafią się znudzić :naughty: I z czasem chce się +1 rozmiar :gwizdanie: Chociaż jak na 17'' wyglądają bardzo korzystnie :wink4: Te pierwsze to model RS6 i one tylko 18'', mniejsze jak znajdziesz to plastelina - podróbki.

Te z allegro... podróbki - przynajmniej 2 pierwsze, bo 3 momo, 1 nie występuje w 17'' z tego co kojarzę (jako ori felga), 2 opisalem wcześniej, 3 może być ok, ale to nie jest ori Audi i ten wzorek w 17'' też może być słaby, chociaż kto wie :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Czyli rozglądać się za 18"? Właśnie na allegro ciężko znaleźć oryginalne. poza tym nie stać mnie na razie żeby wywalić całą kasę jednorazowo[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 15:50_________________________________________________Witam.

Jakie wycieraczki polecacie? Bo mam teraz valeo silencio i szczerze mówiąc to jakoś za tą cenę nie widzę tej jakości.

pzdr[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 19:53_________________________________________________Witam.

Koledzy co myślicie o tych felgach?

http://www.netcar.pl/felgi/aluminiowe/oz/OZ+SUPERTURISMO+GT,,,,,,,,,,,,,,,5x112,498,0,5-0,115525118,szi.html

Rozstaw śrub jest ok ale nadal pomimo studiowania rysunków nie wiem o co chodzi z tym ET felgi. Wzór taki chcę kupić rozmiar 17" i chce żeby ranty opon były mniejwięcej z nadkolami równe. Pomożecie

Pozdrawiam

Opublikowano

mogą byc, bierz z et35 to minimum a wiecej niz et45 wymaga dystansu

Opublikowano
  • Autor

teraz mam ET45 i koła są troche schowane pod nadkola a ja chce żeby były równo

Opublikowano

teraz mam ET45 i koła są troche schowane pod nadkola a ja chce żeby były równo

no to pisze przecież weź et35 :gwizdanie: tylke ta felga fajna bedzie ale w min. 18tce, jeśli myslisz o 16tce to nie kupuj, 17 no ujdzie na siłe :naughty: