Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowi ty to chyba wszystkich znasz i wiesz jak pomóc :)

przerabiałem temat :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe :notworthy:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 15:55_________________________________________________Kowi87 a jak znaleźć tego Cowboy-a. Słabo się orientuję na forum. Pomożesz?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Kowi[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 17:39_________________________________________________Przymierzam się do kupna wtrysków. Bosch czy Fratelli? Co radzicie?

Opublikowano

Bosh będzie drozszy, czy lepszy trudno powiedzieć :gwizdanie:

Tak w ogóle jakie graty prócz tych wtrysków planujesz, bo nie chce mi sie szukać w wątku :naughty:

Opublikowano

Ja mam końcówki Fratelli, nie narzekam ale wymieniałem je jakiś czas temu.

Ich jakość bywa różna.

Słowa Cowboy-a jako dowód:

ja powiem tylko tyle że ostatnie wypusty koncówek Fratelli Bosio mają bardzo kiespka jakość, ostatnio 2 koncówki z pudełeczka odpadają, dzisiaj rekord odpadły 3 koncówki z 4 bo nie dało sie ustawić 2 cisnienia otwarcia !

ja oczywiscie wszystko to wymieniam od razu na nowe.. o ile wczesniej odpadalo 5% koncówek, to teraz co namniej 10% ;([br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 16:08_________________________________________________Tyle, że jak kupisz u Cowboy-a to na pewno nie dostaniesz uszkodzonych tylko w pełni sprawne, ustawione i gotowe do montażu :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Właśnie kupuję u Cowboy-a. Poza wtryskami na razie montuję intercooler większy. Czyli wtryski plus intercooler plus korekta programu. Potem jakaś większa pompa i turbo. Ja myślałem że fratelli lepsze. [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2011, 17:47_________________________________________________Witam.

Rozmontowałem lampę przednią w celu jej oczyszczenia (rezanie w piekarniku itp.) Czy teraz składając mam kupić jakiś klej żeby skleiła się czy poskładać do piekarnika żeby zmiękło wszystko i po wyjęciu dociskać?

Macie jakieś doświadczenia na ten temat?

Opublikowano

napisz do moskala - kilka sztuk zrobił, albo do gwerty - reza bixy hurtem na codzień, więc napewno pomoże.