wojtek1ww Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Witam, mam problem zepsuł mi się c.zamek, kupiłem sam kompresorek bo reszta działała bez problemu tzn. elektryka. Po zamontowaniu nowego kompresorka centralny nie działa jak należy mianowice posiadam pompke z dwoma wyjściami na obieg duży czyli drzwi i bagażnik oraz krótki na klapke od wlewu paliwa, po przekręceniu kluczyka powietrze dmucha tylko z jednego wyjścia i na dodatek tylko działa na zasysanie - otwiera. Sprawdziłem wężyki nie są zapchane dmuchając w nie można drzwi otworzyć i zamknąć. Sama pompka też nie jest zapchana sprawdziłem, po wyjęciu kompresora odłączeniu węży podłączona do akumulatora działa jak należy w dwie strony, po podłączeniu pod sterowanie (pod tą zieloną płytkę) działa tylko w jedną stronę a w druga nie nie może zaskoczyć tzn. tak jakby coś ją blokowało, dzieje się tak nawet jeżeli nie jest podłączona do węży dmucha na "sucho". Może mi ktoś pomóc ustalić przyczynę?? Z góry DZIĘKUJE!!!
Pelex Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Kolego nie znam się dobrze na tych sprawach ale może tu być kwestia adaptacji która się robi przez VAG ale mogę sie mylić pewnie w krutce ktoś Ci podpowie jak to zrobić
Rekomendowane odpowiedzi