Gość piktokterius Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Cześć! Mam pytanie czy po przekręceniu zapłonu powinna sie podświetlić tablica roździelcza(zegary) nadmienie, że światła mam wyłączone. Pytam dlatego, że wcześniej miałem audi B4 i zegary podświetlały się dopiero po zapaleniu świateł
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 No i tutaj też zegary świecą się dopiero po załączeniu świateł chyba że w rocznikach z 97' było inaczej ale wątpię
Gość piktokterius Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to może gdzieś robi mi zwarcie rozbierałem dzisiaj osłone klapy tylnej i tam było pełno kabli może coś tam pochrzaniłem przypominam sobie, że jak przykręcałem tą klape to tam znajdowały się blisko kable i może kturąś śrubą przykręciłem kabel i zrobiło zware
Guregoru Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Raczej wątpliwe ale wszystko się mogło zdarzyć rozbierz jeszcze raz osłonę i sprawdź a może być tak że poprzedni właściciel po prostu przerobił sobie w ten sposób (znam osobę która zrobiła tak w golfie)[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 21:31_________________________________________________podjedź do dobrego elektryka i niech sprawdzi instalację czy nie było coś grzebane (choć pewnie sobie za taką robotę sporo liczą)
Rekomendowane odpowiedzi