dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam ponownie, chyba nigdy nie kupie alu do mojej a4 mam a4 avant 97 rok zielone ;-) znalazlem na allegro ładne alu ale nie wiem czy beda pasowały do mojej "starej" a4 Fele fą nowe ale wydaje mi sie ze ładnie wyglądają tylko w nowych autach np. a6 lub a8 co o tym myslicie ? dzieki cena 2400 lub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Felgi są piekne, napewno pasować będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kolega z wawy ma takie same w B5 i bryka wygląda za***iście Może jakieś foty da to zobaczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ktory kolega ? [ Dodano: 10-04-2007, 10:50 ] a jak juz bym sie zdecydowal na fele firmy MAM ciezko dostac oryginalne dekielki AUdi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Bierz bedzie b. ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 o japier-nicze !! masakra !! :eek: piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dino Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ktorych nie wezmiesz , i tak bedzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 JUZ DZIŚ jade kupic te drugie ;D firmy mam cena 2200 + 600 opony 225/45 razem 2800 wydaje mi sie ze dobra cena dzieki wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 cena 2200 + 600 opony 225/45razem 2800 wydaje mi sie ze dobra cena dzieki wszystkim za pomoc Cena jak najbardziej ok, oczywiscie 17'' ?? Zapraszamy w niedziele na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 TAK 17` OK JAk nie bede pracowal w niedziele to wpadne (parking pod milenijnym orbita 18 ?? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 TAK 17`OK JAk nie bede pracowal w niedziele to wpadne (parking pod milenijnym orbita 18 ?? ) Prawdopodobnie tak, napisze jeszcze w temacie spocikow, bo ma byc jakis grill No i przy okazji oblookamy aluski, ciekawie to bedzie wygladac :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 hehe zobaczymy, juz sie doczekac nie moge a pracuje do 18-stej wyliczam kada minute :D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 hehe zobaczymy, juz sie doczekac nie moge a pracuje do 18-stej wyliczam kada minute :D: :lol: Po zalozeniu pstrykaj foty i wrzucaj na forum :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 NO pewnie ze sie pochwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Po zalozeniu pstrykaj foty i wrzucaj na forum też jestem ciekawy jak wygląda audi na tych felgach w 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorni Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ja też kupiłem te same jutro zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ja tez jestem ciekawy jak by wygladał pojechalem do faceta 50 km odemnie I niestety sprzedał, a mowilem mu ze przyjade ale sprzedał baran powiedzial ze za 2 dni mogą byc ale juz mi sie nie chcialo czekac i kupilem inne pozniej zrobier foty to pokaze ... pozdro ... :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ja tez jestem ciekawy jak by wygladał pojechalem do faceta 50 km odemnie I niestety sprzedał, a mowilem mu ze przyjade ale sprzedał baran powiedzial ze za 2 dni mogą byc ale juz mi sie nie chcialo czekac i kupilem inne pozniej zrobier foty to pokaze ... pozdro ... to ladnie Cie zrobil i jakie kupiles ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no troche zrobil ;/ ale wydaje mi sie ze tez kupilem zajefajne , ładuje sie bateria w aparacie za jakies 40 minut pokaze [ Dodano: 11-04-2007, 10:31 ] miały być S-LINE a jest to taka sama cena 2200 + 800 opony Co o tym myslicie ? (nie jest źle ale mogło byc lepiej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi