Opublikowano 14 Października 20178 l Jak termin by mi odpowiadał to też mogę wpaść Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 15 Października 20178 l To co tam Panowie....Ustawiamy jakiś termin ??? Tak żeby wszystkim pasowało ? Mozna wpisac o zaplanowanym już terminie na innych "grupach" może wiecej aut zjedzie
Opublikowano 15 Października 20178 l Najlepiej byłoby w jakąś sobotę/niedziel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Października 20178 l 5 godzin temu, wisniama napisał: Może być i Niedziela tylko czy Październik czy Listopad ??? Dooooobre pytanie ????
Opublikowano 17 Października 20178 l 10 godzin temu, Rob@k napisał: To ja coś rzucę 29.10 16-17. A i co z miejscówką? Smuteczek mam pracującą Niedziele więc ja odpadam pozostaje mi tylko ustalić ew liczyć ze w Listopadzie Możemy:)
Opublikowano 17 Października 20178 l 5 godzin temu, wisniama napisał: Smuteczek mam pracującą Niedziele więc ja odpadam pozostaje mi tylko ustalić ew liczyć ze w Listopadzie Możemy:) To podrzuć jakiś inny termin zobaczymy. Ja przez najbliższe trzy tygodnie jestem na miejscu.
Opublikowano 17 Października 20178 l 5.1112.1126.11 W listopadzie mi osobiście któraś z tych niedziel odpowiada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Października 20178 l A z jakich miejscowosci jestescie? (interesowało by mnie takie spotkanie) Moze by tak bylo latwiej wybrac miejsce? Jestem z bolcaWysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 Października 20178 l 2 godziny temu, robercik123 napisał: A z jakich miejscowosci jestescie? (interesowało by mnie takie spotkanie) Moze by tak bylo latwiej wybrac miejsce? Jestem z bolca Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Ja ze Zgorzelca jestem...Mogę podjechać do Bolesławca - nie robi mi to różnicy
Opublikowano 3 Listopada 20178 l Hej, widze ze duuuzo nas tu az trzech chetnych!!! Moze jeszcze ktos?