efendi Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ponownie problem z centralnym szukalem na forum byl jeden temat z objawami jak u mnie ale zostal bez odpowiedzi.Niemoge otworzyc auta wirnik oky zimnych lutow brak /pomka przy otwieraniu pracuje bardzo krótko jakies 3 sek./klapa i wlew paliwa zamykaja sie normalnie tylko drzwi nie chcą po zdjeciu wezykow tak jakby pompka dmuchala ale nie za dobrze a w momecie jak odpale silnik wczystkie drzwi sie otwieraja bez problemu i jakis czas po zgaszeniu silnika a potem lipa moge tylko zamknac prosze o jakies wskazowki jak sie tego moge pozbyc z gory dziekuje Pozdro
mily Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 To wygląda tak, jak by gdzieś był duży spadek mocy, przez co akumulator (po postoju) nie jest w stanie oddać takiej mocy jaką powinien (albo prądu albo napięcia). Co do napięcia podejrzewam gdzieś zaśniedziały styk (większa rezystancja z tego tytułu mniejsze napięcie na pompce i po 3 sekundach napięcie spada do poziomu, który nie jest już w stanie ruszyć pompki), Sprawdź akumulator, czy jest ok.
efendi Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Problem zażegnany mam taka nadzieje usterka tkwila w tylnych prawych drzwiach zdemontowalem boczek i szybe psiknąłem wd40 we wszystkie ciegła i mechanizm od zamka i jak narazie dziala chyba cos musiało blokowac własnie w tym miejscu pozdro
Rekomendowane odpowiedzi