Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy ta manetka nada się do obsługi pełnego FIS'a ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie. Mam audi a4 b6 w sedanie i chciałbym mieć odblokowany pełen fis Czy ta manetka zastąpi oryginał i czy nada się do tego aby obsługiwać pełny fis?

http://www.allegro.pl/item634179807_audi_a4_01_04r_przelacznik_wycieraczek_nowy.html

Opublikowano

Manetka posiada "Reset" oraz przyciski "góra" i "dół", więc myślę, że to jest to czego szukasz :tongue4:

Opublikowano

69 pln to troche dziwnie niska cena, w ASO to kosztuje prawie 300 pln... ale generalnie powinna ona spelnic Twoje oczekiwania (jezeli nie jest to jakas chinska podroba i w ogole bedzie dzialac :gwizdanie:)

Opublikowano

To nie jest oryginalana czesc z demontazu. Jest ona nowa ale podroba. Tez sie nad tym zastanawialem i pytalem czy to bedzie dzialac. Forumowicze zalecili jednak kupno ORI bo zawsze pewniejsze a roznica w cenie nie jest duza. Jednak kilka osob z tego co sie orientuje zakupilo ta czesc i wszystkim wszystko ladnie smiga. Wybor nalezy do Ciebie. Sa wypowiedzi w temacie o wymianie przelacznika i odblokowaniu pełnego FISa.

Ja za ORI dalem 103zl z wysylka.

pozdr

Opublikowano

tak jak w temacie. Mam audi a4 b6 w sedanie i chciałbym mieć odblokowany pełen fis Czy ta manetka zastąpi oryginał i czy nada się do tego aby obsługiwać pełny fis?

http://www.allegro.pl/item634179807_audi_a4_01_04r_przelacznik_wycieraczek_nowy.html

Działać będzie,ale nie lepiej poszukać ori razem z tempomatem i modułem,chyba,że masz już tempo?

Opublikowano
  • Autor

właśnie mam już tempomat a teraz chcę uaktywnić sobie fis i szukam manetki. Wiem że ori by była najlepsza ale ciężko ją dostać na allegro Jak już znajdę to do Avanta :) dlatego zastanawiam się nad tą częścią. Ma ktoś z Was już ją zamontowaną i może mi powiedzieć jak działa?

Opublikowano

właśnie mam już tempomat a teraz chcę uaktywnić sobie fis i szukam manetki. Wiem że ori by była najlepsza ale ciężko ją dostać na allegro Jak już znajdę to do Avanta :) dlatego zastanawiam się nad tą częścią. Ma ktoś z Was już ją zamontowaną i może mi powiedzieć jak działa?

jak masz tempo to załóż tę,niejeden już zakładał i nie narzeka...

Opublikowano

Mozesz sprobowac zamiescic temat u nas na forum w dziale "Kupię". Ja tak zrobiłem i juz po kilku min na priv odezwal sie forumowicz od ktorego nabylem manetke. Szybko, sprawnie, bezpiecznie takze polecam taki sposob kupna.

pozdr

Opublikowano

Witam kolego manetka powinna posiadać nr: do avanta z pełną obsługą FIS numer vag 4EO 953 503 C (do sedana 4EO 953 503 B) lub zamiennie z nowszych modeli manetki z 8E0 na początku (około 100zł na allegro).

Opublikowano

ja mam taką podróbkę i śmiga,aż miło,także polecam :)