darecki999 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 witam! dziwna sprawa. auto na vagu nie wykazuje bledow,kiedy podlaczam przeplywke silnik dziala ale auto jest mulowate i dlugo sie zbiera a gdy przeplywke podlaczam silnik gasnie.mechanik stwierdzil ze auto nie widzi przeplywki .po podlaczeni przeplywki silnik zapala i od razu gasnie.nie wierze w czary .moze ktos zetknal sie z czms takim co mam robic
Alona Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 rozumiem, że Vagowałes przy podpiętęj przepływce?? poza tym skoro mechanik mówi, że auto nie widzi przepływki, to musi wyskoczyć błąd przepływki podczas VAGOWANIA, bo niby na jakiej podstawie by to stwierdził :mysli: w sensie, że jakby jej w ogóle nie było czyli podaje 0!!??
agoonzo Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 ja tak miałem w mercedesie,gdy odłączyłem przepływomierz to auto zgasło i już potem nie chciało odpalić na tym przepływomierzu,dopiero po wpięciu nowego zaskoczyło,ale musiałem jeszcze wcześniej wykasować adaptacje silnika .wychodzi na to,że na popsutym przepływomierzu silnik w miarę pracował na starych ustawieniach z kompa,ale po odpięciu przepływomierza silnik stracił te ustawienia i już drugi raz na nim nie ruszył .nie wiem czy u ciebie jest taka sama przyczyna
Rekomendowane odpowiedzi