Opublikowano 21 Lipca 200917 l fakt faktem tarcze hamulcowe gdzies sie zgobily przy tym rozmiarze flagi i przod jest troche wyzej ale pozatym prezetuja sie fajnie
Opublikowano 21 Lipca 200917 l Autor następny krok to... dystanse 10 mm i sprężyny H&R 35 tył30 mm to teraz a potem to jest cała lista tylko fundusze trzeb zbierać[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:20_________________________________________________[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:23_________________________________________________vario-tech A ja jestem zdania, że o niebo lepiej wyglądają ori audi fele lub repliki wzorów audi niezależnie od modelu ,niż jakiekolwiek OZ, DOTZ AZE itd... Ale to tylko moje zdanie.....
Opublikowano 21 Lipca 200917 l następny krok to... dystanse 10 mm i sprężyny H&R 35 tył30 mm to teraz a potem to jest cała lista tylko fundusze trzeb zbierać No właśnie... Te fundusze! :wallbash:
Opublikowano 21 Lipca 200917 l Furka będzie już z przeciętniaka robi się fajniusia, fela RS6 wygląda lepiej niż myślałem :gwizdanie: dystans obowiązkowo ps. Gratki autka!
Opublikowano 21 Lipca 200917 l trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby na nasze drogi zakładać felgi 19
Opublikowano 21 Lipca 200917 l jak bedziesz zmieniał spręzynki to chetnie bym wziął od Ciebie twoje ...bo skoro masz S-line to masz 1BE a mi by się takie przydały ;p
Opublikowano 22 Lipca 200917 l trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby na nasze drogi zakładać felgi 19 Trzeniu Gregu mieszka w holandii :gwizdanie:
Opublikowano 22 Lipca 200917 l Autor jakie et felgi maja ze chcesz jeszcze 10mm dystans załozyc...? no niestety 42 zamist 35 takie własnie dostałem w dobrej cenie a ponadto dystans mozna założyc zawsze a jak cos obciera to juz nic nie zrobisz[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 22:00_________________________________________________ trzeba mieć nie pokolei w głowie żeby na nasze drogi zakładać felgi 19 no ja mam ... A tutaj gdzie mieszkam to kolesie paskami b6 na 20 plus gwint sie wożą... [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 22:17_________________________________________________a kiedys w polsce to a4 b5 obniżonem przejechałem 140 tys na 18 i nic mi sie nie stało... O co ten strach na północy są dobre drogi
Opublikowano 22 Lipca 200917 l mój ojciec na 19-stkach w A6 jeździ jakoś i jeździ się o dziwo nawet całkiem dobrze (samochód 3 cm obniżony w Niemczech)
Opublikowano 23 Lipca 200917 l Autor Panowie długo się nie pociszyłem nowymi kółkami.... Dzisiaj rano zastałem auto na skrzynkach od piwa... KTOS MI JE ZAJE..... i to tutaj w holandi tak podobno spokojnym kraju... Mam takiego wkur... miałem je tylko 11 dni nawet sie nie zdażyłem na nie napatrzeć.. I w taki sposób wyleczyłem sie z dalszego modzenia auta Przestroga... czym bardziej wyczesane auto tym bardziej w oczy kole..... Vario tech wie też cos na ten temat
Opublikowano 23 Lipca 200917 l gregory78 Tobie chociaż auto zostawili a mi zostały ORI 16'' z zimówkami - w każdym razie współczucia
Opublikowano 23 Lipca 200917 l Kurfa tak to jest jak prawa nie ma, jakby łapy za kradzież ucinali to by spokój był! Współczuje panowie