szafir1985 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam Tak jak w temacie muszę wymienić amortyzatory z tyłu, znajomy który prowadzi sklep z częściami poleca mi amorki firmy SLR mówi ze od 4 lat je sprzedaje i żadnej reklamacji ni miał cenowo wychodzi 75 zł za sztukę po rabacie, co o tym myślicie warto zaryzykować ?
geelodw Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 no właśnie widziałem że są tanie....ale też nie wiem czy ryzykować... jak ktoś takie ma lub miał niech sie wypowie....z góry dziękuje!!!
szafir1985 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 ja jednak zaufałem opinii znajomego twierdzi ze będę z nich zadowolony, w sobotę bede je montował, w razie problemów maja 2 lata gwarancji
Daimos Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ciekawe tylko jaką charakterystykę mają te amortyzatory Znajomy wymienił w avancie amorki z tyłu na coś tańszego i zaczął tył mu pływać na nierównościach, w końcu założył standardowe Sasch'y i problem zniknął.
szakal350 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Potwierdzam sasch'y b.dobre . Ja wymieniłem i zero problemów, pływania itp. itd. Autko elegancko się prowadzi.
maniek598 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 kiedyś miałem nowe amory z gwarancją NA DWA LATA wytrzymały 1000 km . a gwarancja ? wymienimy panu na nowe tej samej firmy . nie ma co kupować taniochy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szafir1985 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 w sobote założyłem, różnicy w prowadzeniu nie czuję (może trochę twardszy tył), teraz tylko zobaczymy ile wytrzymają
Rekomendowane odpowiedzi