SoMeS Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 domnjenick ja mam te znienawidzone lampy tam jest H1
Ukasz699 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 ogolnie to nie jedz tam bo zlapie cia jakis wielki owłosiony murzyn i nie będziesz mógł wygodnie usiąść albo jedz i przywieź dużo zielska i pare lesb :gwizdanie: Ja mam na takich bron Grzybiczne zapalenie sluzowki odbytniczej A tak powaznie oj hemoroidy by wymlocil taki
norka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 norka... większą ilość czego? :gwizdanie: tego zielonego Hmm... wychodzi na to że przez cały czas będę jeździł przepisowo Co do policji to zastanawiają mnie tylko dalej ciemne szybki i xenon... żaróweczki H1 sobie wziąłem na wszelki wypadek i wymienie na miejscu ale szybki? Nożyk do tapet jak co też wziąłem Co do fajek to dzięki za to info... ale w sumie to wezme ze 4 lagi swoich a potem będę widział juz pisalem ze z xenonami niema problemu ciemnych szybek chyba nie mozna miec mnie udalo sie 2 lata jezdzic i nikt sie nie czepial, nawet przez przeglad przechodzilo bez problemu :>
ognik84 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja mam ksenony i przez półtorej roku jeżdze po nl, acha spryskiwaczy też nie mam i nikt sie nie doczepił
domjenick Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 no to dobrze,bo nie bede mial czasu na postuj i wymiane zarowek,a juz tym bardziej placenie jakichs mandatow
marcin j Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Co do fajek to dzięki za to info... ale w sumie to wezme ze 4 lagi swoich a potem będę widział Chcesz wziąść 4 kartony fajek tylko na swoją osobę??? Bo do niemiec możesz wwieź tylko 1 karton na siebie ( 200 sztuk papierosów), a kary wysokie.
SoMeS Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 zobaczymy może będę miał szczęście... biorę 6 wagonów
Rekomendowane odpowiedzi