Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFB] A4 1.8T Cabrio - moje :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak widac na zdjeciach ponizej jest to A4 1.8T, szukalem tego auta ponad pol roku az wkoncu znalazlem w berlinie, wiec oto i one:

dc7dbc290ac95877m.jpg 93acb133c6c86e7bm.jpg fc6e6fb2b521f03bm.jpg 6730bc79593ceab5m.jpg 4ef6fd8c10e7f7a0m.jpg 7759dd6c7e0d4587m.jpg fef2b1450efd9c53m.jpg ce82c681ef106fb6m.jpg de7b9fecc33adadcm.jpg 35396fc0ebbcd5d5m.jpg

mam nadzieje teraz czesciej zagladac na to forum

Opublikowano

nic się nie martw - nawet ładnie wygląda bez tego dachu :wink4: , tylko ten felunek malutki, 15" :?:

Opublikowano

felga bedzie napewno wieksza, min. 18 ale nic aktualnie nie ma co by mi pasowalo, no i troche mi szkoda tych 16 bo mam nowki opony.

i zeby nie bylo ze "rzucam slowa na wiatr" wkleje fotke drugiego auta z wieksza felga 19 ktorym z powodzeniem jezdze od 4 lat, wiec duze kolo dla mnie to nie problem :)

8921beeb53034456m.jpg

Opublikowano

Piękna, swoją drogą to nie wiedziałem , że cabrio ma inny zderzak przedni, i pytanko gril jest połączony z maską czy zderzakiem.

Opublikowano

Kurde im mniej blachy tym auto drozsze.. :mysli: Avant Sedan Cabrio :naughty:

Bardzo ladne auto.. Ja bym mu zrobil mega glebe i ladna duza fele - i nic wiecej do szczescia nie potrzeba.. :)

..no moze RNSe w srodku.. :good:

Opublikowano

Piękna, swoją drogą to nie wiedziałem , że cabrio ma inny zderzak przedni, i pytanko gril jest połączony z maską czy zderzakiem.

gril jest polaczony ze zderzakiem,

i nie tylko ma inne zderzaki ale i lampy wzmocnienie itd itd[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 14:24_________________________________________________

Ciekawe czy w Cabrio sa tez dokladki s-lina pasowalo by na przodku :tongue4:

z przodu sline to inny gril (poprzeczne zebra) a z tylu dokladka taka jaka jest u mnie, oczywiscie rozni sie tez srodkiem i zawieszeniem choc u mnie podobno jest sportowe w spadku po helmucie :>

Opublikowano

gril jest polaczony ze zderzakiem,

i nie tylko ma inne zderzaki ale i lampy wzmocnienie itd itd[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 14:24_________________________________________________

z przodu sline to inny gril (poprzeczne zebra) a z tylu dokladka taka jaka jest u mnie, oczywiscie rozni sie tez srodkiem i zawieszeniem choc u mnie podobno jest sportowe w spadku po helmucie :>

I co dorezasz przodek do s-lina ?? Jakie plany ?? :naughty:

Opublikowano
nie tylko ma inne zderzaki ale i lampy wzmocnienie itd itd

Tylne to gołym okiem widać , :wink4: a przednie też innę są ??

Ladne te A6 tylko grill kiepski ale felunek konkret :kox:

To a4 b6 , a nie a6 :wink4:

Opublikowano

witam fajne fury jestem z bialego ale jeszcze nie widzialem ich:P chyba nie poruszasz sie po centrum heh pozdro

ps dobre fele w a6

Opublikowano

niektórzy mają szyberdach a niektórzy nie mają wogóle dachu

Opublikowano

witam fajne fury jestem z bialego ale jeszcze nie widzialem ich:P chyba nie poruszasz sie po centrum heh pozdro

ps dobre fele w a6

nie jest w moim typie crusing przez centrum, jezdze tylko tam gdzie musze ale za to sporo wiec napewno sie zobaczymy

niektórzy mają szyberdach a niektórzy nie mają wogóle dachu

w sumie szyber to taki mini mini cabrio :drinks::)

Opublikowano
nie tylko ma inne zderzaki ale i lampy wzmocnienie itd itd

Tylne to gołym okiem widać , :wink4: a przednie też innę są ??

Ladne te A6 tylko grill kiepski ale felunek konkret :kox:

To a4 b6 , a nie a6 :wink4:

Marcin nie byles w Temacie Kolega mial tez A6 masz dostepna galerie.

Opublikowano

Idealna furka na Polskie warunki :kox:

Opublikowano

Idealna furka na Polskie warunki :kox:

zle nie jest, gdy jest zimno i ma dach zlozony niczym sie nie rozni od zwyklego B6, a jak jest cieplo to ma plus nieograniczonej przestrzeni nad glowa.

poprostu zwykle auto, jak kazde.

Opublikowano

Chodziło mi o to, że szkoda iż w naszej kochanej PL jest tak rzadko ładna pogoda aby móc w pełni się cieszyć ta przestrzenią :(

ps. Autko super! Gratki!

Opublikowano

Chodziło mi o to, że szkoda iż w naszej kochanej PL jest tak rzadko ładna pogoda aby móc w pełni się cieszyć ta przestrzenią :(

jako ciekawostke napisze ze najwiecej w europie sprzedaje sie kabrioletow w UK, a tam jak wiadomo pogoda jest jeszcze bardziej pokrecona tylko cieplej.