pigeon Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam! Wczoraj byłem u speca elektryka podpinał mi sterownik centralnego, przy okazji chciałem zrobić diagnostykę i przy próbach podpięcia się kilkoma "testerami" nie było żadnego efektu - brak połączenia. Auto jest bez IMO ale w kluczyku mam pestkę i gość stwierdził, że ktoś wywalił po chamsku IMO coś tam uszkadzając i trzeba by to naprawiać Co z tym można zrobić, miał ktoś taki beznadziejny przypadek? Ewentualnie jakie były by tego koszty??
szogun0 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Odcinając immobilizer, ktoś przeciął linię K. Jest jeszcze możliwość zdiagnozowania podpinając się bezpośrednio do sterowników.
pigeon Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2009 To tak zapewne ten elektryk zrobił bo podpinał się do wtyczek pod zbiorniczkiem wyrównawczym płynu chłodniczego sprawdził mi silnik i wszystko było OK z silnikiem ale chciałbym to naprawić, żeby można było normalnie się podpiąć i np. pokasować inspekcje Jak można naprawić tą linię K i gdzie tego szukać, tzn gdzie jest montowane imo i którey leci ta linia??
Rekomendowane odpowiedzi