fibol Opublikowano 10 Czerwca 2009 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mam mały problem gdy odpaliłem auto na wyświetlaczu zamiast PRND1234 na czerwono wyskoczył pasesek na czerwono i litery na czarno wiem że to oznacza że skrzynia weszła w tryb awaryjny i jak zapiełem R to szarpneła zgasiłem silnik i ponownie odpaliłem wszystko wróciło do normy ale tak jakby trochę szarpała przy zapięciu biegu miałem kiedyś już podobny przypadek ale po jakimś czasie bez żadnych szarpnięć było okazało sie że możliwe że jakiś czujnik położenia czegoś tam dostał wilgoci , może macie jakiś pomysł na tego typu sprawy
clericgrammaton Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 i jaka była przyczyna bo mam identyczny przypadek tyle tylko, ze caly czas jest w trybie serwisowym...
Adriano007 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 I kolejny problem z tiptronic. Witam. Również jestem posiadaczem samochodu ze skrzynią tiptronic i też spotkal mnie ostatnio problem. Zresztą wszystko opisałem w poście kilka dni temu. Jak sobie poradzisz ze swoim problemem to daj znac co było powodem załączenia się trybu awaryjnego. A jeśli dysponujez czasem to zapraszam do przeczytania mojego posta i kilka slów czy u Ciebie było podobnie. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi