Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasz kolega znaczy wasz bo mnie już nie toleruje na eu napisał o mnie buc palant burak bardzo ładnie a i wiesniak i ty się uważasz ze jesteś ok tak ani mój jeden ani drugi post nie tyczyl się Ciebie a ty jedziesz po mnie jak się da prawda jest taka ze wole być ze wsi niż z lublinca cały czas się pieklisz twoja sprawa dajesz pokaz swojej inteligencji brawo Bartek

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na eu znów gorąco o pl i dzo dostał moderowany :>

och i ta nasza miss cicha :kox::polew: śmieje się z nas że staliśmy na górce :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hehehe a to co ona byla na dole ? jak nie ma auta ?

gadalem z chlopakami z eu i podobno zenada byla brak organizacji i tak dalej

Opublikowano

przeczytałem część tych wypocin bo widzę że większość administracja usunęła i oni chyba dalej nie rozumieją czemu Ci co mają gdzieś podział na eu i pl i tak siedzą na pl bo tu jest powiedziałbym 95% starej Cz-wy.

Opublikowano

no raczej cala bez son_czwa i cichej :polew:

Opublikowano

Cicha to widze dalej nie rozumie

Opublikowano
:polew: no cicha to nie bardzo
Opublikowano

Cicha to widze dalej nie rozumie

no raczej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Szkoda tylko, że wyszło takie niedogadanie że kolega julo przyjechał na OBI a tam nikogo nie było, już co innego jak by powiedzieli że jest spot na OBI i ktoś by tam rzeczywiście był, mam nadzieję że sytuacja się już nie powtórzy, bo szkoda kolegi, taki kawał zasuwał

Opublikowano

wiecie co szkoda was czytac i tyle wam powiem Pozdrawiam dziwne ze takie osoby jak wy tak moga mieszac i wypowiadac sie o kims w taki sposob za plecami za plecami . i DZO jak rozmawiales o wyrazowie to powinnes wiedziec ze Cicha byla na dole i byla swoim autem a raczej nie cala bo czesc byla tez na wyrazowie juz nie wymienie i placila nie tak jak wy na poboczu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:.Pozdrawiam I od dzis Qurwa to pani dla was i sobie nie zycze wypowiedzi na temat Cichej tu na PL bo prosze przytoczyc wypowiedz jej na was temat po imieniu lub nicku....... Michal a tobie sie dziwie zreszto wam wszystkim

Opublikowano

mnie cicha nic nie zrobila wali mnie to ale po co mieszać i pierd.. sytuacje na dwoch forach

napisalem ze jest spot a buraki z drugiego namieszali ze spot na obi chlopak przyjechal na marne PRZEZ WASSSSSSSSS

Opublikowano

mnie cicha nic nie zrobila wali mnie to ale po co mieszać i pierd.. sytuacje na dwoch forach

napisalem ze jest spot a buraki z drugiego namieszali ze spot na obi chlopak przyjechal na marne PRZEZ WASSSSSSSSS

Dzo wa tek sam mowil gdzie jest spot < sam go zalozyles> moze nie widzial zmiany > wiec nie mow ze to Eu
Opublikowano

a to ze chlopaki stali na gorce niech stali niechcieli sie z wami spotakac i juz w sumie nie dziwie sie

Opublikowano

no z Cichą koledzy dalibyście już spokój - dżentelmenom nie przystoi - :)

no i udanych spotów w galerii życze :>

Opublikowano

ja kur... kasujecie moje posty k**wa to co . jak chlopak mogl sie dowiedziec a idz w piz*u bo sie wkurwilem szkoda mi chlopaka bo za***rdalał taki hektar zeby sie znami zobaczyć a wyjebalem te posty bo po co pisac jak i tak wszystko po swojemu robicie jestescie jak esesmani

Opublikowano

wiecie co szkoda was czytac i tyle wam powiem Pozdrawiam dziwne ze takie osoby jak wy tak moga mieszac i wypowiadac sie o kims w taki sposob za plecami za plecami . i DZO jak rozmawiales o wyrazowie to powinnes wiedziec ze Cicha byla na dole i byla swoim autem a raczej nie cala bo czesc byla tez na wyrazowie juz nie wymienie i placila nie tak jak wy na poboczu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:.Pozdrawiam I od dzis Qurwa to pani dla was i sobie nie zycze wypowiedzi na temat Cichej tu na PL bo prosze przytoczyc wypowiedz jej na was temat po imieniu lub nicku....... Michal a tobie sie dziwie zreszto wam wszystkim

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Dzo po co się tłumaczysz :gwizdanie:

estescie jak esesmani

dobre :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale cicha dalas popis :wallbash: i dzieki takim "akcjom" ludzie nie wchodza na eu a czewa nie ma ludzi na spoty :wallbash:

powinnas byc madrzejsza i juz odpuscic a nie dalej ciagniesz jakies dziwne "prowokacje" :wallbash:

Opublikowano

oooo ilu gości z ełu :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sector moze zajzysz do nas.

bedzie okazja sie w koncu spotkac.

nad morzem nam nie wyszlo to moze tu gdzies sie spikniemy.

Opublikowano

brak komentarza

p.s sektor kiedy w czewie bedziesz ?